banner198

Bizde Belediye Olarak Sokakları Özgürleştiriyoruz

Çankırı Barosunun yeni yönetimi Başkan İrfan Dinç’i ziyaret ettiler.

Bizde Belediye Olarak Sokakları Özgürleştiriyoruz
banner145

Yeni seçilen Çankırı Barosu yönetim kurulu üyeleri, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’i ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Baro Başkanı Av. İdris Şahin ve yönetim kurulu üyelerinden Av. Mustafa Deniz, Av.A. Kadir Çelik, Av. Ali Kedersiz, Av. Hüseyin Sipahi ve Av. Lütfi Ersoy katıldı. Ziyarette Baro Disiplin Kurulu üyesi ve Belediye Avukatı Oğuzhan Türk’te hazır bulundu.

Konuklarını, Çankırı Barosu Yönetim Kurulu üyeliğine seçildiklerinden dolayı tebrik edip “Gençlik çayı” ikram eden Belediye Başkanı İrfan Dinç “Görevi teslim aldığımız 2004 yılından bu tarafa bütün sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışma gayreti içerisinde olduk. Çünkü bir İl, bir tek kurumun çalışmasıyla bir yerlere gelemez. Kolektif çalışmamız lazım ki; engelleri aşabilelim. Restorasyon çalışmalarımızda özellikle sivil toplum kuruluşlarının desteğine ihtiyacımız var. Bu manada siz değerli Çankırı Barosunun yöneticilerine teşekkür ediyorum. Çünkü tescilli bir yapıyı alıp restoresini yaptırma kararınız şehrimiz ve şehrimizdeki sivil toplum kuruluşlarına örnek olacaktır. Bizim çalışmalarımız ortada, takdir siz değerli üyelerimizin. Ülkemizin gündemi son zamanlarda özgürlük üzerine yoğunlaşırken, biz de belediye olarak yaptığımız kaldırım çalışmalarıyla Çankırı’daki sokakları özgürleştiriyoruz”dedi.

Yönetim kurulu üyeleri adına söz alan Çankırı Baro Başkanı Av. İdris Şahin de ”Öncelikle herkesin şunu bilmesinde fayda görüyorum. Baromuzun içine siyaseti sokmayacağız. Doğal olarak şahsımın ve yönetimde bulunan bütün arkadaşların bir siyasi görüşü var. Fakat bu çatı altında siyasete yer yok. Tek gayemiz Çankırı’mıza yardımcı olabilmek için her türlü desteği sağlamak. Elimizi memleketimizin menfaati için taşın altına biz de sokacağız. Uzaktan seyretmekle yetinmeyeceğiz. Çankırı’daki bütün kurumlarla birlikte olacağız. Belediyenin olumlu çalışmalarında yanında olurken, olumsuzluklarında düzgün bir üslupla eleştirimizi yapacağız”dedi.

Cezaevine gelen ziyaretçilerin sıkıntlarını gidermek için bazı çalışmaların başladığını söyleyen Baro Başkanı Av. İdris Şahin, yer konusunda Çankırı Adliyesine yardım sözü veren Belediye Başkanı İrfan Dinç’e ayrıca teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER