banner198

BKM Oyuncuları İlk Kez Çankırı’ya Geliyor!

BKM oyuncuları Bay Hooop Evde Şamata oyunu ile Çankırılı çocuklları güldürecek.

BKM Oyuncuları İlk Kez Çankırı’ya Geliyor!
banner145

BKM tarafından yazılıp sahnelenen “Bay Hooop Evde Şamata” oyunu, yola çıktığı Anadolu turnesinde Çankırı’da perdelerini açıyor.

 

BKM tarafından yazılıp sahnelenen “Bay Hooop Evde Şamata” adlı müzikli danslı çocuk oyunu 11 Aralık Cumartesi günü 100. Yıl Kültür Merkezi’nde 11.00 ve 13.00 seanslarıyla minik izleyicileriyle buluşacak. 2010 – 2011 yılı gerçekleştirilen turnenin ikinci etabında ilk kez Çankırı’lı minik seyircilere gösterimi gerçekleştirilecek oyunun Cumartesi günü gösterimi için biletler 100. Yıl Kültür Merkezi Gişelerinden ücretsiz olarak elde edebilecek.

 

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği’nin çocuklara sigorta bilincini aşılamak amacıyla BKM tarafından yazılıp sahnelenen “Bay Hooop Evde Şamata” oyunu, yola çıktığı Anadolu turnesinde hem çocuklar hem de veliler tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.  Şimdiye kadar 27.300 km yol kat eden oyun, 57 günde 72.000 izleyiciye ulaştı.

 

Ülkemizde sigorta bilincinin gelişmesini sağlama vizyonu doğrultusunda Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği’nin (TSRŞB) talebi ile BKM tarafından hazırlanan “Bay Hooop Evde Şamata” oyunu minik izleyicilerinden tam not alıyor.

 

2009 yılında başlayan turnenin ilk etabında başta İstanbul’un birçok ilçesinde de olmak üzere Edirne, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, İzmit, Bursa, Denizli, Antalya, İzmir, Konya, Kayseri, Adana, Gaziantep, Malatya, Elazığ, Trabzon, Samsun, Erzurum, Erzincan, Kütahya, Eskişehir, Yalova, Kars, Urfa, Mardin, Hatay, İskenderun, Ankara ’da seyredilen oyun toplamda 49.000 çocuk ve veliye ulaşmayı başardı ve çocukların yanı sıra velilerden de beğeni topladı.

 

2. Etap olarak 20 ili dolaşacak oyun finalini Trabzon’da Sömestr döneminde gerçekleştirecek. 2010 – 2011 Turnesinde oyun; İstanbul, Yalova, Kocaeli, Adapazarı, Bolu, Karabük, Karadeniz Ereğli, Çankırı, Çorum, Ankara, İzmir, Niğde, Nevşehir, Adana, G.Antep, Malatya, K. Maraş, Sivas, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon illerinde seyircisi ile buluşacak.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER