banner198

Böyle delege görülmedi!

Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Genel Başkanlığa seçilmesiyle sonuçlan kongreye Çankırı SP Büyük Kongre Delegesi Ahmet Nazif Gerçek damgasını vurdu.

Böyle delege görülmedi!
banner145

Saadet Partisi’nin hafta sonu Ankara Atatürk Kapalı Spor salonunda düzenlediği ve eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Genel Başkanlığa seçilmesiyle sonuçlan kongreye Çankırı SP Büyük Kongre Delegesi Ahmet Nazif Gerçek damgasını vurdu.

Çankırı Postası’nın elde ettiği bilgiye göre kongreye katılmak üzere sabah saatlerinde evden çıkan Ahmet Nazif Gerçek, Ankara Atatürk Kapalı Spor salonu kapısına geldiğinde ilginç bir sürprizle karşılaştı. Nüfus cüzdanını evde unutan ve büyük kongre delegesi olarak kimliği olmadan oy kullanamayacağını anlayan Ahmet Nazif Gerçek tekrar Çankırı’ya dönerek nüfus cüzdanını almaya gitti.

Oy sandıklarının kapanmasına sayılı dakikalar kala tekrar Genel Kurulun yapıldığı salona dönen Ahmet Nazif Gerçek, son dakikada oyunu kullanabildi.

Başta Divan Başkanı Yasin Hatipoğlu olmak üzere, parti yetkilileri bu özveriden duydukları memnuniyeti dile getirirken gazetemize konuşan Ahmet Nazif Gerçek, “Sabah evden çıkarken heyecandan nüfus cüzdanımı almayı unutmuşum. Üstelik akşamdan da unutmayayım diye göz önünde bir yere koymuştum. Ama buna rağmen ne olursa olsun bir oyun ne denli önemli olduğunu bildiğim ve beni üst kurul delegesi olarak seçen üyelerimize karşı duyduğum sorumluluğu yerine getirebilmek adına Çankırı’ya gidip evimden nüfus cüzdanını alarak Ankara’ya geri döndüm. Son dakikalarda da olsa oyumu kullanabilmek, tüm yorgunluğumu atmaya yetti” diye konuştu.

Siyasetin adeta çıkar ve menfaat amacıyla yapıldığı günümüzde SP Üst Kurlu Delegesi Ahmet Nazif Gerçek’in, kongrede tek liste olmasına rağmen, sorumluluğunu yerine getirebilmek adına gösterdiği çabayı takdirle karşılarken, bize de “Böyle delege görülmedi” demek düştü.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER