banner306
banner198

Bu ağaçlar neden kesiliyor ?

Geçtiğimiz gün duyarlı bir okuyucumuzdan aldığımız e-mailde bakın neler yazıyor

Bu ağaçlar neden kesiliyor ?
banner145

Geçtiğimiz gün duyarlı bir okuyucumuzdan aldığımız e-mailden çıkan bu fotoğrafları ve konuyla ilgili olarak kaleme alınan mesajı sizlerle paylaşalım istedik: “Hafta sonu işyerimin önünde malum belediye anons sesiyle irkildim anonsu aynen iletiyorum:

 

'Çankırı belediye başkanlığından meteorolojiden alınan bilgiye göre şehrimize sağanak yağmur yaklaşmaktadır. Sayın halkımızın gerekli tedbirleri alması önemle rica olunur.'

 

Ve yaklaşık 1-2 saat sonra gök delindi yağmur boşaldı. Biz Tevfik Fikret caddesi sakinleri ve esnafı gerekli tedbirleri almadığımızdan(!) cadde logarlarından lağımlar fışkırdı!

 

Ortalığı kaplayan durum yüzünden Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri caddeyi geçemedi. Hadi biz alıştık Çankırı'da boklu çaya boklu caddelere! Bari dışardan gelene yaşatmayalım.

Bununla birlikte Çankırı caddelerindeki asırlık çınarlar kesiliyor. Şahsım olarak belediye ve orman işlerinden tatmin edici bilgi alamadım. Saygılarımla...”

 

Evet... Okuyucu böyle diyor... Biz de tarafımıza gönderilen kesilen çınar ağaçları ile ilgili fotoğrafları sizlere sunalım ve bu habere konu olan “Çınar ağacı operasyonu” ile ilgili olarak yetkililerden yanıt bekleyelim!

 

Konuyla ilgili olarak sözü olan var mı sayın yetkililer!

 

Şayet var ise, e-mail: [email protected] adresimize yanıtlarınızı gönderiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304