banner198

Bukan dan TÜRKAV a ziyaret

Milletvekili Ahmet Bukan beraberindeki heyet Türkiye Kamu Çalışanları Vakfını ziyaret etti.

Bukan dan TÜRKAV a ziyaret
banner145

MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan beraberinde MHP Çankırı İl Başkanı Ali Acıbunar, MHP Çankırı İlçe Başkanı Ahmet Kurt’un olduğu bir heyetle Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Çankırı İl Başkanı İsa Bölükbaşı ve kamu çalışanlarını TÜRKAV binasında ziyaret etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Çankırı İl Başkanlığını Ziyaret etti. Ziyarette Bukan, Kamu Çalışanlarının sorunları hakkında bilgi aldı. Sıcak bir sohbet ortamında geçen ziyarette Bukan, 12 Haziran da yapılacak olan seçimde partilerinin tek başına iktidara gelmesi halinde kamu çalışanları, emekliler sözleşmeli öğretmen ve personelle ilgili yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Bukan, devletin hangi kademesinde olursa olsun ister memur ister öğretmen hepsini kadroya geçirecekleri, emeklilere her yıl eylül ayında kışa hazırlık ikramiyesi olarak bir maaş ikramiye vereceklerini, yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlara kömür, yiyecek erzakı yerine Hilal Kart vereceklerini ve insanlar özelikle küçük esnaftan istedikleri ihtiyaçlarını alabileceklerini, ailede işi hiç olmayan 1 kişiye hemen bir iş imkanı sağlanacağını, asgari ücreti 825.00 TL yapacakları ve vergi dışında tutacaklarını, eğitime hazırlık ödeneğini tüm eğitim çalışanlarına vereceklerini, hastanelerde uygulanan katkı payını kaldıracaklarını, özellikle et ve süt ürünlerinin üretilmesi başta olmak üzere çiftçilerimizin desteklerini artıracakları ve daha birçok alanda toplumun refahı için çalışmalar yapacakları belirtti.

 

Ziyarette TÜRKAV Başkanı İsa Bölükbaşı’da Milletvekili Ahmet Bukan’a ve beraberindeki heyete bu ziyaretleri için teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Kamu Çalışanlarının sorunlarının Ekonomik, sosyal boyutunun dışında kendilerine görüş ve dünya görüşlerine göre farklı davranılması bizleri hayli üzmektedir. İnsanlar fikir, görüş ve düşüncelerine göre değil ehil ve liyakatlerine, çalışmalarına göre değerlendirilmelidir. Kamuda çalışanların sosyal hakları iyileştirilmeli, sendikal alanda yapılan düzenlemelerin uygulanır durumda hayata geçirilmesini sağlamak için Mecliste memurun haklarını koruma ve gözetmede sesinizi duymak istiyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER