banner198

Bütçe yorgunluğunu Çankırı’da attı

Suat KINIKLIOĞLU, TBMM’nin bütçe görüşmelerine bir gün ara vermesini fırsat bilerek Çankırı’yı ziyaret etti.

Bütçe yorgunluğunu Çankırı’da attı
banner145

AK Parti Çankırı Milletvekili Suat KINIKLIOĞLU, TBMM’nin 2011 bütçe görüşmelerine bir gün ara vermesini fırsat bilerek Çankırı’yı ziyaret etti.

 

CHP kurultayı nedeniyle bütçe görüşmelerine verilen bir günlük arayı Çankırı’da hemşehrileri ile bir araya gelerek değerlendiren KINIKLIOĞLU “Mecliste 1 hafta boyunca yoğun geçen bütçe görüşmelerinin yorgunluğunu Çankırı’da hemşehrilerimle birlikte olarak atmak istedim” dedi.

 

KINIKLIOĞLU, AK Parti İl Başkanı İdris Şahin ve İl yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyareti kapsamında Köy Hizmetleri Müdürü Ayvaz Çal’ın eşliğinde İl Özel İdaresini ziyaret ederek, greyder, kamyon gibi yeni tedarik edilerek hizmete hazır hala gelen araçları yerinde görerek incelemelerde bulundu.

 

Muharrem ayı vesilesiyle Çankırı Cevher Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katılan KINIKLIOĞLU, Aşure gününü hemşehrileri ile birlikte kutlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aşureyi hazırlanan görevliye teşekkür ederek, çok lezzetli olduğunu belirten KINIKLIOĞLU hemşehrileri ile hoşça vakit geçirdi.

 

Tarihi konağın restore edilmesi ile modern bir restaurant görünümüne kavuşan Dostlar Konağı’nın açılışına katılan KINIKLIOĞLU, “Bugün açılışını yaptığımız Dostlar Konağı gibi Çankırı’nın kalkınmasına katkı sağlayacak işletmelerin açılmasını her zaman destekliyoruz, inşallah Çankırımızda bu tür işletmelerin sayısı her geçen gün artacak.” dedi.

 

KINIKLIOĞLU, Dostlar Konağı’nın açılışından sonra yap işlet devret modeli ile yapılarak 2004 yılında halkın hizmetine sunulan Özel Karatekin Hastanesi’nin 6. yıl anısına düzenlenen törene katıldı. Türkiye’de olduğu gibi Çankırı’da da sağlık alanında önemli gelişmeler kaydedildiğine dikkat çeken KINIKLIOĞLU, “Karatekin Hastanesi vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sağlama düzeyine gelmiştir. Sağlık alanında vatandaşlarımıza en hızlı, en güzel hizmeti sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

KINIKLIOĞLU ziyaret kapsamında ayrıca, babası vefat eden Şabanözü AK Parti İlçe Başkanı Alaatin Kahyaoğlu’na taziye ziyaretinde bulundu ve ardından Çankırı’nın önde gelen yatırımcılarından Bulutsan Beton’un sahibi ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Bulut’u ziyaret etti.

 

KINIKLIOĞLU ayrıca, rahatsız olan AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Kemal Akçakaya’yı da unutmayarak Çankırı Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti.

 

KINIKLIOĞLU yoğun geçen Çankırı temaslarının ardından Bütçe görüşmelerine katılmak üzere gece geç saatte Ankara’ya döndü.

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER