banner306
banner198

Çalınan otomobil bakın nerede bulundu!

Çankırı'da çaldığı otomobille kaçan hırsız, bıçaklı yaralamanın faili çıktı.

Çalınan otomobil bakın nerede bulundu!
banner145
Çankırı'da çaldığı otomobille kaçan hırsız, bıçaklı yaralamanın faili çıktı.


Çankırı'da A.Ç. tarafından çalışır vaziyette bırakılan 06 AAS 727 plakalı otomobili çalarak kaçıran kişinin tartıştığı iki kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra  kayıplara karışan zanlı  T.T. olduğu ortaya çıktı.

 

Kırkevler mahallesi Furkan sokakta saat:00.02'de  çaldığı araçla kayıplara karışan kişinin Çorum nüfusuna kayıtlı T.T olduğu belirlendi. Polis ekiplerini titiz çalışması sonucunda;  Kastamonu caddesinde tartıştığı büfeci  E. D. ve arkadaşı D. F'yi bıçakla yaraladıktan sonra sırra kadem basan T.T'nin bir üst sokakta bulunan çalışır vaziyette ki aracı çalan kişi olduğu tespit edildi.  


- Zanlı ağaça çarpıp, kayıplara karıştı-

T.T'nin çaldığı araç sabah 08.00 sularında Jandarma tarafından Yapraklı Yüklü yolunda ağaca çarpmış halde bulundu. Zanlının virajı alamayıp aracın kontrolünü kaybederek ağaca vurduğu sanılıyor. Araçtan çıkan T.T ise kayıplara karıştı. 

Olay yerine gelen polis olay yeri inceleme ekipleri, araç ve çevresinde delil topladı. Yaklaşık 5 bin lira tutarında maddi hasar olduğu tahmin edilen otomobil, daha sonra sahiplerine teslim edildi. 

Çorum'a kaçmaya çalıştığı ihtimali üzeride durulan  T.T'yi yakalamak için bölgede geniş çaplı arama çalışmaları yürütülüyor.


- Peki ne olmuştu ? -

04.10.2017 günü saat 23.00 sularında Kastamonu caddesinde bir tekel büfesi önünde üç şahıs arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışmada T.T. adlı bir  şüpheli,  büfeci  E. D. ve arkadaşı D.F'yi  bıçakla yaralamıştı. Olayın ardından kaçan zanlı polis tarafından her yerde aranıyordu. 

Olaydan kısa bir süre sonra ise Kırkevler mahallesi Furkan sokakta saat:00.02'de evinin önüne aracını çalışır halde bırakan A.Ç'nin 2016 model beyaz dobla marka 06 AAS 727 plakalı aracı o sırada sessizce araca binen bir zanlı tarafından kaçırılmıştı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2017, 02:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304