banner198

ÇANDEFte Ömer Lütfü Özenç dönemi

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonunda Ömer Lütfü Özenç dönemi başladı.

ÇANDEFte Ömer Lütfü Özenç dönemi
banner145

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) olağanüstü genel kurulu Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongrede tek listeli seçimlerde başkan ve yönetim belirlendi.

ÇANDEF Olağanüstü Genel Kurulu’nu başta Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş olmak üzere, İstanbul Çankırılılar Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Ankara Çankırılılar Federasyonu Başkanı Adem Can, Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan, İşadamı Selahattin Düzbasan, Köşe yazarımız Bahattin Ayhan, işadamları ve genel kurul delegeleri ile davetliler katıldı.

İSMAİL SUAYDIN: BİRLEŞME DÖNEMİNİ İYİ DEĞERLENDİRDİK

ÇANDEF Başkanlığı görevini Mart ayından bu yana sürdüren İsmail Suaydın, kongrede yaptığı konuşmada “İki federasyonun birleşme sürecinde her iki başkanın gösterdiği gayretle birlikte oluşturulan ortak liste 9 ay süresince hiç de yadsınamayacak işler yaptı. Bugün yapılacak seçimlerle birlikte oluşacak yeni yönetimin bayrağı daha da ileriye götüreceğinden hiçbir kuşkum yok. Hep birlikte yeni oluşacak olan yönetime desteğimizi veriyoruz ve Çankırı insanının İstanbul’daki gücüne güç katmanın gayretinde olacağız” dedi.

İsmail Suaydın’ın konuşmasından sonra kongreye davetli olarak gelen başta Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Çankırılılar Vakfı Başkanı Eşref Harmandar ve Ankara Çankırı Dernekler Federasyonu Başkanı Adem Can’ın konuşmaları ile kongreye devam edildi.

ÖMER LÜTFİ ÖZENÇ: HER ÇANKIRILIYI AYNAYA BAKMAYA DAVET
EDİYORUM


Kongreye başkan adayı olarak giren Ömer Lütfi Özenç yaptığı konuşmada “Bugün size buradan bir itirafta bulunmak istiyorum” diyerek söze başladı ve Çankırı insanının mutlak surette aynaya bakarak bir durum değerlendirmesi içine girmesi gerektiğine işaret etti. Özenç konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yıllardır şu veya bu şekilde emek verdiğimiz bu organizasyon şemasını, bugün başka bir boyuta doğru taşımak zorundayız. Çünkü yarın çok zor. Çünkü yarın çok fırtınalı.

Eğer aramızda yarının fırtınalarına hazır olmadığını düşünen tek arkadaşım varsa, şu anda söylesin...

Çünkü artık arkamızdakiler, yöremizdeki insanlar, Çerkeştekiler, Korgundakiler, Ümraniyedekiler, Maltepedekiler, esenlerdekiler hesap sormaya başlayacak.

ÇANDEF kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Ömer Lütfi Özenç, Ahmet Yazıcıoğlu, Ali Orduhan, Erol Tepebaşı, Mehmet Güneş, Mehmet Altuntop, Mehmet Derelli, Yadigâr Tezcanoğlu, Ahmet Özdemir, Arif Öztürk, Erol Çınar, Gökhan Güney, Hamdi Elmalıdere, Hayati Odabaşı, İhsan Özleyen, İskender Oflaz, Ömer Kandemir, Sacit Demir, Samet Özdemir, Serkan Küpeli

Yüksek İstişare Kurulu:  Nevzat Ayaz (Onursal Başkan), İsmail Suaydın, Dr. Şaban Odabaşı, Selahattin Düzbasan, Prof. Nihat Erdoğmuş, Prof. Mustafa Can, Bahtiyar Uyanık, Funda Erdoğan, İhsan Çurmalık, Arif Karamehmet,  Dursun Abanik, Münir Yemişen, Şükrü Akküçük, Dr. Hidayet Karaca, Ekrem Ekmekçioğlu, Gülay Akıcı, Mustafa Deniz, Ziya Uzel, Sinan Aydın, Erdal Yılmaz, Mehmet Yalçıntepe, Mustafa Keleş, İsmail Yüksel, Mehmet Yeşil, Mustafa Susam, Muharrem Çiçek, Tahir Akyol, Tahir Oruç, Turgay Başyayla, Ali Şentürk, Mustafa Çeştan, Mustafa Özdemir, Ethem Akkoç, Sami soydal, Seher Baylan.

Federasyon Meclisi:  Kadir Erhasan, Hüseyin Koca, İsmail Altun, Cenk Ünlü, Kenan Kılavuz

Denetleme Kurulu: Erol Bayram, Yusuf Uyanıkoğlu, İlhami Arcan

Merkez Disiplin Kurulu: Mehmet Yılmaz, Cemal Gündoğmuş, Aydın Yılmaz

Genel başkan danışmanları: İsmail Suaydın, Sinan Aydın

 

 

 



 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER