banner198

Çankırı Barosu Basın Açıklaması

Çankırı Barosu Kayseri ve Afyon Baro Başkanlarının Anayasa Mahkemesi ve HSYK üyeliğine seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çankırı Barosu Basın Açıklaması
banner145

Çankırı Barosu Başkanı Av. İdris Şahin, son Anayasa değişiklikleri sonucu yapılan seçimlerde Kayseri ve Afyon Baro Başkanlarının Anayasa Mahkemesi ve HSYK üyeliğine seçilmesinden duyduğu memnuniyeti basın açıklamasıyla dile getirdi.

Basın Açıklaması şöyle;

Son Anayasa değişiklikleri sonucu yapılan Anayasa Mahkemesi ve HSYK üyeliği seçimlerinde değerli meslektaşlarımız Afyonkarahisar Baro Başkanı Celal Mümtaz AKINCI Anayasa Mahkemesi üyeliğine, Kayseri Baro Başkanı Ali AYDIN ise HSYK üyeliğine seçilmişlerdir.

Mesleğin içinden gelmiş, adliye ve barolardaki mevcut sorunları bizzat yaşayarak tespit etmiş ve kişilik ve çalışmalarıyla her zaman örnek olmuş değerli meslektaşlarımızın Anayasa Mahkemesi ve HSYK de görev almış olmaları bizleri de fazlasıyla memnun etmiştir. Bu görevlerinde değerli meslektaşlarımızın Baroların ve serbest çalışan avukatlarımızın çektiği zorlukları yakinen bilmeleri nedeniyle önlerine gelen çalışmalarda avukatların sorunların çözümü noktasında gerekli duyarlılığı göstereceklerinden emin olduğumuzu da ifade etmek isteriz.

Son dönemde mesleki sorunların çözümü ve TBB ve Baroların çalışmaları ile ilgili olarak yapılan çalışmalara aktif olarak katılan, Çankırı Barosu olarak birlikte hareket ettiğimiz,  mesleki geçmiş ve tecrübeleri ile almış oldukları yeni görevi layıkıyla yerine getireceklerine yürekten inandığımız değerli meslektaşlarımıza başarılar dileriz.

Av. İdris ŞAHİN

ÇANKIRI BAROSU BAŞKANI