banner306
banner198

Çankırı Barosundan Yüksek Yargıya Çıkartma

Çankırı Barosu, oluşturulan bir heyetle Ankara ya adeta çıkartma yaptı.

Çankırı Barosundan Yüksek Yargıya Çıkartma
banner145

Çankırı Barosu, Baro Başkanı Avukat İdris Şahin başkanlığında oluşan bir heyetle Ankara’ya adeta çıkartma yaptı.

 

Yüksek yargı mensuplarını ziyaret eden heyet, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’la bir araya gelerek birlikte öğle yemeği yedi.

 

Baro Başkanı Avukat İdris Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Hüseyin Sipahi, Avukat Lütfi Ersoy, Avukat Ali Kedersiz, Avukat Abdulkadir Çelik ve Avukat Serdar Kantar’dan oluşan Çankırı Barosu Heyeti Ankara’da yüksek yargı mensuplarını ziyaret etti.

 

Çankırı Barosu’nun ilk ziyareti Anayasa Mahkemesi Başkanlığında  gerçekleşti. Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ile Anayasa Mahkemesi Başkanlığı makam odasında bir araya gelen heyet bir süre sohbet etti ve birlikte öğle yemeği yedi.

 

Ardından Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen eski Afyonkarahisar Barosu Başkanı Avukat Celal Mümtaz Akıncı’yı ziyaret eden Çankırı Barosu, Akıncı’ya göreve yeni seçilmesinden dolayı ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Ziyaretler sırasında Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve üye Celal Mümtaz Akıncı’ya Tuz Lambası ve Çankırı Helvasından oluşan Çankırı’ya özgü hediyeler takdim edildi.

 

Anayasa Mahkemesi’nin ardından Türkiye Barolar Birliği ne geçildi. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Avukat Vedat Ahsen Coşar ile Başkan Yardımcısı Avukat Talay Şenol ve Mersin Baro Başkanı Avukat Hulki Özel’ in de bulunduğu ziyaret esnasında 19 Şubat 2011 tarihinde TBB’nin katkılarıyla ilimizde yapılacak olan ‘Yeni Borçlar Kanunu Tanıtım Sempozyumu’nun ayrıntıları görüşüldü.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304