banner198

Çankırı Belediyesi Geleneksel 23 Nisan yemeği verildi

23 Nisan etkinliklerinde görev alan öğrenci ve ailelerine Çankırı Belediyesince geleneksel 23 Nisan yemeği verildi.

Çankırı Belediyesi Geleneksel 23 Nisan yemeği verildi
banner145

23 Nisan etkinliklerinde sundukları gösteriyle büyük alkış toplayan öğrenci ve ailelerine Çankırı Belediyesince geleneksel 23 Nisan yemeği verildi.

 

Belediye Çocuk Meclisince düzenlenen program Salı günü Belediye İş Merkezi Uzay Düğün salonunda gerçekleşti. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı programda çocuklar başta kolbastı olmak üzere, değişik dans ve halk oyunlarıyla gönüllerince eğlendiler.

 

Programa gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun olduğu gözlenen Belediye Başkanı İrfan Dinç “Ben öncelikle programımıza iştirak eden velilere çok teşekkür ediyorum. Hakikaten çok kabiliyetli yavrularımız var. Yavrularımızın bu kabiliyetlerini ortaya çıkartmak, onlara kabiliyetleri doğrultusunda istikbal hazırlamakta, kentin belediye başkanı olarak benim en tabii ve en temel görevimdir. Tabii ki velilerimize de çok iş düşüyor. Ayrıca çocuklarımızı bu seviyeye getiren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Teşekkür ve alkışı en çok onlar hak ediyor. Bu vesileyle; bu güzel yavrularımızı, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tekrar kutluyorum. Sizlerle daha güzel günlerde buluşmak temennisiyle, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum”dedi.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER