banner198

Çankırı Belediyespor Tokat Grand Ballıcada…

Sezonun ilk maçını deplasmanda Tokatspor ile oynayacak olan Çankırı Belediyespor takımı bugün karayoluyla Tokata geldi.

Çankırı Belediyespor Tokat Grand Ballıcada…
banner145

Sezonun ilk maçını deplasmanda Tokatspor ile oynayacak olan Çankırı Belediyespor takımı bugün karayoluyla Tokat’a geldi.

 

Yaklaşık 6 saat süren uzun bir yolculuk sonrası, şehir merkezine 2 km mesafede Turhan-Tokat karayolunda bulunan Grand Ballıca oteline yerleşen 27 kişilik Çankırı Belediyespor kafilesi yarınki maç saatini beklemeye koyuldu.

 

Kafilede 18’i futbolcu, 4’ü teknik kadro ve 2 de yönetim kurulu üyesi, doktor, masör ve malzemeciden oluşan toplam 27 kişi bulunuyor.

 

Pazar günü saat 18.30’da Tokat Gazi Osman Paşa Stadında oynanacak karşılaşma öncesi takımın teknik direktörü M. Fahir Genç Çankırı Postası’na yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

“3 gün arayla iki karşılaşma oynayacağımız rakibimiz Tokatspor’la ligin ilk maçına çıkacağız. Grubumuzda en kısa zamanda liglere hazırlık yapan tek takımız. Bu durum bazılarına göre bizim zayıf bir ekip olduğumuzu gösterebilir. Ancak yeni oluşan kadromuzdaki futbolcularıma güveniyorum. Yarın sahada başa baş bir mücadele gerçekleştirerek Çankırı Belediyespor’un da iddiasının bulunduğunu gösterecekler. Ben yarınki maçtan umutluyum. Sahaya çıkacak ve futbolumuzu oynayacağız.” dedi.

 

FUTBOLCULARA TRANSFER PEŞİNATLARI DAĞITILDI…
Öte yandan kulüp yönetimi, futbolcuların bu sezon alacakları transfer peşinatlarını dün ödedi. Futbolculara ödenen peşinatların takımdaki var olan mevcut moralleri daha da artırması bekleniyor. Transfer peşinatları ile birlikte Kulüp Başkanı Şireci’nin futbolculara birer mektup yazdığı ve mektubun sonunda da “cevabınızı bekliyorum” şeklinde bir not düştüğü öğrenildi.

 

BAŞKAN ŞİRECİ: SAHADAN HEPİMİZİ MUTLU
EDECEK BİR SONUÇLA AYRILACAĞIZ…

Kulüp Başkanı Sevda Şireci ve 2. Başkan Hakan Şireci yarın erken saatlerden Ankara’dan Tokat’a gidecekler. Ligin ilk maçında takımı yalnız bırakmayacaklarını açıklayan Başkan Şireci, “Takımın liglere hazırlık süreci çok uzun olmadı. Yaşadığımız sıkıntıları bir kenara bırakarak lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Takım içerisindeki futbolcularımızın sergilemiş oldukları takım ruhu havası beni fazlasıyla umutlandırıyor. Öyle umuyorum ki, sahadan hepimizi mutlu edecek bir sonuçla ayrılacağız. Bu arada maçın seyircisiz oynanma kararının yapılan itiraz sonucu değişmesini memnuniyetle karşılıyorum. Seyircisiz futbolun tadı tuzu olmaz” dedi.


Yarın Ankara'dan Başkan Sevda Şireci ile birlikte Tokat’a hareket edecek olan kafilenin de yaklaşık 20 kişi dolayında olduğu öğrenildi.

 

Öte yandan yarın Tokat GOP Stadında oynanacak olan maçın, Tokatsporlu yöneticilerin Futbol Federasyonuna yaptıkları itiraz sonucu “seyircili” olarak oynanması kararı alındı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER