banner198

Çankırı Belediyespor’da Kongre Günü!

Çankırı Belediyespor Olağanüstü Genel Kurulu bugün toplanıyor.

Çankırı Belediyespor’da Kongre Günü!
banner145

Kulüp Başkanı Sevda Şireci ve Yönetim Kurulunun istifasının ardından kongre kararı alan Çankırı Belediyespor olağanüstü genel kurulu bugün toplanıyor.

İlk olarak 9 Aralık tarihinde gerekli çoğunluğun sağlanamaması üzerine ileri bir tarihe ertelenen Olağanüstü Genel Kurul, bugün saat 14.00’te Belediye İş Merkezi Uzay Düğün salonunda  gerçekleşecek.  Görevinden istifa eden Sevda Şireci’nin de kongreye katılacağı kulislerden sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Yapılacak olan bugün ki genel kurul öncesi kulübün yüklü miktardaki borçları yüzünden hiç kimsenin kulüp başkanlığına adaylığını açıklamamış olması, kongre sürecinin takımın içine düştüğü darboğazdan çıkmasına bir fayda sağlamayacağını gösteriyor.

Takımda ki birçok futbolcunun alacakları sebebiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na müracaat etmesi ve bir ay içerisinde alacakları paranın ödenmemesi halinde sözleşme hükümlerinin iptal edilecek olması,  takımın kapısına kilit vurulması anlamı da taşıyor. Kongrede ki duruma göre Federasyon’a yaptıkları şikâyetten vazgeçeceklerini söyleyen futbolcular, belirsizliğin sürmesi halinde takımdan ayrılmaktan başka yapacak çarelerinin kalmadığını dile getirdiler.

Esnafın moral desteği sürüyor!

Çankırı Belediyespor futbolcularına moral desteği duyarlı işletmecilerden gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Kamp Eğitim Merkezinde yaptıkları basın toplantısında yiyecek ve içeceklerinin kalmadığını kamuoyuyla paylaşan futbolcuların imdadına kent merkezindeki restoran sahipleri yetişti. Son olarak futbolculara akşam yemeği Belediye İş Merkezi 2. katta  ev yemekleri pişiren "Annemin Yemekleri" adlı işyerinin bayan işletmecisi tarafından verildi.

 

Amigo Yücel: “ İtibarımızı geri istiyoruz!”

Belediyespor’un içine düştüğü durumdan yakınan Amigo Yücel “Efsane olan takımımızın itibarı gitmiştir. Eskiden tüm futbolcular bu kulüpte top oynamak için can atardı. Maalesef şu anda ne onurumuz ne de itibarımız kaldı! İçler acısı bir durumdayız. Takımımız aç, susuz, sefalet içerisinde mücadele etmeye çalışıyor. Tek suçlu bu cefakâr taraftar mı?  Yoksa sahada mücadele veren futbolcular mı?” diye feryat etti.  Çankırı Milletvekillerine seslenen Amigo Yücel  “Milletvekilleri nerede? İşadamları nerede? Dernekler, vakıflar nerede? Bu kadar mı duyarsızlaştılar. Biz sıcacık evlerimizde otururken futbolcu arkadaşlar Çankırılı olmamalarına rağmen Çankırı adına ter akıtıyorlar. Ben Çankırılıyım diyen, dışarıda ve içerideki insanlardan futbol takımımızın itibarını geri istiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER