banner198

Çankırı Fenerbahçeliler Derneğinden örnek davranış!

Çankırı Fenerbahçeliler Derneği, il genelindeki ilköğretim okulları arasında yapılan futbol ve kros müsabakalarında şampiyon olan İsmet İnönü İlköğretim okulunun başarılı sporcularını ödüllendirdi.

Çankırı Fenerbahçeliler Derneğinden örnek davranış!
banner145

Yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Çankırı Fenerbahçeliler Derneği örneğine Çankırı da fazla rastlamadığımız başarlı öğrencileri ödüllendirme geleneğini sürdürmeye devam ediyor.

İsmet İnönü İlköğretim Okulu,  okullar arası küçükler futbol müsabakalarında şampiyon olan ve Kasım ayında düzenlenen kros yarışmasında dört ayrı kategoride il birinciliğini kazanan futbol ve kros takımları ders bitiminde okul bahçesinde düzenlenen törenle Çankırı Fenerbahçe Derneğince ödüllendirildi.

Çankırı Fenerbahçeliler Derneği başkanı Ahmet Demirci törende yaptığı konuşmada “ Dernek olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yılda eğitime katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Bundan sonrada başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam edeceğiz. Fenerbahçe Spor Kulübü sadece bir spor kulübünün ötesinde Türkiye’nin en büyük Sosyal Sorumluluk Projesini yürüten bir sivil toplum örgütüdür. Derneğimiz bu sorumluluğunu her defasında olduğu gibi kanıtlamaya devam edecektir. Diğer derneklerde örnek olması düşüncesiyle, başarılı öğrencilerimizi ve okulumuzu tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Çankırı Fenerbahçeliler Derneği içerisinde kırtasiye ve spor malzemesi bulunan paketleri başarılı sporculara dağıttı.

Ödül töreninin yapıldığı programa Çankırı Fenerbahçe Derneği Başkanı Ahmet Demirci ve yönetim kurul üyeleri ile birlikte okul müdürü Muzaffer Dereli, öğretmen ve veliler katıldı.

Ders bitiminde okul bahçesinde düzenlenen ödül tören İstiklal Marşının okunmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER