banner198

Çankırı gençliği Isprata da birarada

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde Çankırı Gençlik buluşması yapıldı.

Çankırı gençliği Isprata da birarada
banner145

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi’nde öğrenim gören Çankırılı gençler, Çankırı Gençlik Derneği SDÜTemsilcisi Gökhan Ercan’ın organizasyonuyla bir araya geldi.

Isparta öğretmen evinde gerçekleşen tanışma yemeğine “ tipi, kar fırtına, burası Isparta” sloganıyla gelen gençler hemşerilerinin samimiyeti ve sıcaklığıyla biraz olsun ısındılar. 

Gençlerin birbirleriyle tanışıp sohbet ettiği, birbirlerine her zaman destek olma sözü verdikleri toplantıda konuşma yapan Çankırı Gençlik Derneği SDÜ Temsilcisi Gökhan Ercan“ Isparta’da Çankırı ruhunu yaşatmak adına “ bize her yer Çankırı ” dedik ve bir araya geldik.  Isparta’da okuyan Çankırılı gençlerin birbirleriyle iletişimde olmalarını sağlayarak, birbirimize her zaman destek olacağız.  Çankırı Gençlik Derneği diğer üniversitelerde de tanışma toplantıları başlattı. Bizler bu toplantıların öncüsüyüz, bu toplantıların bir gelenek haline dönüşmesini ve bizler mezun olsak bile yeni gençlerin bu toplantıları sürdürmesini amaçlıyoruz. Diğer üniversitelerle de tatlı bir rekabet içerisinde olarak Çankırı’mız için yeni projeler üretecek, fikirlerimizi ortaya koyacağız.” dedi. 

Gençlerin tamamı birer birer kendilerini tanıtarak, görüş ve düşüncelerini ifade ettiler.

Toplantıya Ankara’dan telefonla bağlanan Çankırı Gençlik Derneği Başkanı Bayram Polat; ”Bu samimi ortamın gerçekleşmesinde büyük emeği olan başta SDÜ Temsilcimiz Gökhan Ercan olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Güller Diyarı’na Ankara’daki bütün arkadaşlarımızın selamlarını iletiyorum.” dedi.  Yapılan toplantı iletişimi her daim canlı tutmak üzere sona erdi. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER