banner306
banner198

ÇANKIRI GENÇLİK DERNEĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Çankırı Gençlik Derneği’nde 2. Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi.

ÇANKIRI GENÇLİK DERNEĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
banner145

Ankara’da yaşayan Çankırılı gençlerin bir araya gelerek 18 Nisan 2008’de resmi faaliyete geçirdikleri Çankırı Gençlik Derneği’nde 2. Olağan Genel Kurul gerçekleştirildi. İlk 3 yıllık süreci başarı ile tamamlayan Çankırı Gençlik Derneği Başkanı Bayram Polat ve yönetim kurulu, yeni dönemde aday olmayarak Çankırı Gençlik Derneği bayrağını tamamı üniversite öğrencilerinden oluşan yeni bir ekibe devrettiler. Genel kurulda mevcut yönetim kurulunun yanı sıra yeni görev alacak gençler birlikte katılarak, Çankırı için birlik beraberlik mesajları verdiler. Tek liste halinde yapılan genel kurulda yeni başkan geçmişte de çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yer almış bir isim olan Yakup Çakırşen oldu.

 

GÜÇLÜ BİR ÇANKIRI İÇİN; HEDEF 2018

 

Çankırı Gençlik Derneği’nin bugüne kadarki sürecini anlatan kurucu başkan Bayram Polat “ 18 Nisan 2008’de bir avuç gencimizle başladığımız bu kutlu yolculukta samimiyetimizi kaybetmeden binlerce avuç hemşerimize hitap eden etkinliklere imza atabilmek bizler için o günlerde hayaldi, bugün ise bu hayali onura dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 3 yıllık görev sürecimizi layıkıyla tamamladığımıza inanıyorum. Çankırı Gençlik Derneği bu 3 yıllık süreçte Çankırı için büyük bir değer olmayı başarabilmesinin yanı sıra son bir yıla bakacak olursak Türkiye genelindeki Çankırı sivil toplum kuruluşları arasındaki en aktif kuruluş olarak ismini altın harflerle yazdırmıştır. Bu uzun soluklu bir maratondur. Çankırı Gençlik Derneği’ndeki resmi görevimizi üniversitelerde öğrenim gören yeni gençlere devretme kararımız ani alınmış bir karar değil, yaklaşık 6 ay öncesinden planlanmış ve temelleri atılmış bir düşüncenin uygulamasıdır.  Ekip arkadaşlarımızın özverili çalışmaları ve büyük fedakarlıkları ile Çankırı Gençlik Derneği altın bir dönem yaşamıştır. Yeni ekibin Çankırı Gençlik Derneği’ne 2. altın dönemini yaşatacağına yürekten inanıyoruz. Bizlere hep neden göreve devam etmediğimiz soruluyor, bizler yaptığımız çalışmalarla Çankırı Gençlik Derneği’ni zirveye taşıdık. Önemli olan Çankırı Gençlik Derneği’nin bu çizgisini koruması ve başarılarını daha da arttırarak devam ettirmesidir. Bir şeyler kötü gitmeye başladığında sahip olduklarımızdan vazgeçmek kolaydır. Zor olan zirvedeyken bırakabilmektir. Güçlü bir Çankırı için; Hedef 2018 dedik. Şuanda görevi yeni arkadaşlara teslim ederek Çankırı Gençlik Derneği’nin bu hedefe emin adımlarla ulaşabilmesi için girişimde bulunuyoruz. Bizler resmi olarak yönetimde yer almayacağız ancak yeni ekibin başarılı olabilmesi için, Çankırı Gençlik Derneği’nin hedeflerine ulaşabilmesi için maddi ve manevi bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu meşakkatli yolda bir an olsun fedakarlıktan geri durmayan ekip arkadaşlarım başta olmak üzere, bizlere desteğini esirgemeyen bütün hemşerilerimize ve samimiyetimize inanarak etkinliklerimizin geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayan basın mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyor, yeni başkanımız Yakup Çakırşen başta olmak üzere görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Şuan devam eden futbol turnuvamızın 20 Mayıs’ta yapılacak ödül törenine kadar ekip arkadaşlarımızla birlikte görevimiz filli olarak devam edecek, 20 Mayıs’ta tüm görevlerimizi tamamen yeni ekibe devredeceğiz ”dedi.

 

Yeni seçilen Çankırı Gençlik Derneği Başkanı Yakup Çakırşen “ Çankırı Gençlik Derneği’nde geçmişte resmi olarak görev almasam da kendimi buraya ait hissediyordum.  Çankırı Gençlik Derneği’ndeki özveriyi, fedakarlığı ve samimiyeti gördükten sonra bu derneğin daha da yükseklere taşınabilmesi için çeşitli üniversitelerde okuyan gençlerimizle birlikte yeni ekipte yer almak bizler için bir onurdur. Geçmişte de birçok faaliyetin içerisinde bizzat yer aldım. Çankırı Gençlik Derneği gerçekten büyük bir mesafe kat etti. Derneği bu günlere taşıyan kurucu başkanımız Bayram Polat’a ve kurucu yönetim kuruluna gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra da bizlerin her daim destekçisi olacaklarına yürekten inanıyorum. Çankırı Gençlik Derneği geçmiş ve yeni yönetimin güçlerini birleştirerek daha güzel günlere ulaşacaktır.  Ekip arkadaşlarımın tamamı üniversitelerde okuyan pırıl pırıl gençler, şimdi Çankırı’mız bu gençlerimizi kazandı, gelecekte de bu gençlerimiz Çankırı’ya kazandıracaklardır. Elimizden gelen bütün gayreti göstererek var gücümüzle Çankırı Gençlik Derneği’ni “Güçlü Bir Çankırı için; Hedef 2018” vizyonuna ulaştırabilmenin mücadelesini vereceğiz.” Dedi.

 

 

 

Çankırı Gençlik Derneği yeni çalışma ekibi şu şekilde oluştu;

ÇANKIRI GENÇLİK DERNEĞİ 2. DÖNEM ÇALIŞMA EKİBİ (2011 - 2014)

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

GÖREVİ

YAKUP ÇAKIRŞEN

BAŞKAN

HÜSEYİN PİLAVCI

BAŞKAN YARDIMCISI

MURAT SÜTÇÜ

BAŞKAN YARDIMCISI

MERVE ŞAHİN

GENEL SEKRETER

EMİNE SAĞLAM

MUHASİP

OSMAN AKDOĞAN

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

MUSTAFA KARATAŞ

YÖNETİM KURULU ÜYESİ

DENETİM KURULU ÜYELERİ

GÖREVİ

TUĞRUL MERT ÇAKIR

DENETİM KURULU ÜYESİ

AHMET BAŞ

DENETİM KURULU ÜYESİ

ÖMER KAVUTLU

DENETİM KURULU ÜYESİ

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

GÖREVİ

ÖMER HAN

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYESİ

TANJU POLAT

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYESİ

İSMAİL ARIKAN

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYESİ

HAMDİ DEMİRTAŞ

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYESİ

ÖMER ERTUĞRUL GÖKMEN

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYESİ

ŞÜKRAN ŞÜKRİYE NALBANT

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYESİ

GÖKHAN KURT

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYESİ

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ

GÖREVİ

ŞEYMA KÖKÇAM

DENETİM KURULU YEDEK ÜYESİ

MESUT BAL

DENETİM KURULU YEDEK ÜYESİ

ÖMER BAYRAKTAR

DENETİM KURULU YEDEK ÜYESİ

BİRİM BAŞKANLIKLARI

GÖREVİ

ÖMER HAN

PROJELENDİRME VE ARGE BİRİMİ BAŞKANI

HAMDİ DEMİRTAŞ

EĞİTİM BİRİMİ BAŞKANI

İSMAİL ARIKAN

SOSYAL FAALİYET BİRİMİ BAŞKANI

ŞEYMA KÖKÇAM

HUKUK İŞLERİ BİRİMİ BAŞKANI

ÖMER ERTUĞRUL GÖKMEN

SPORTİF FAALİYET BAŞKANI

EMİNE SAĞLAM

MALİ İŞLER BİRİMİ BAŞKANI

OSMAN AKDOĞAN

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER BİRİMİ BAŞKANI

HÜSEYİN PİLAVCI

ÜNİVERSİTELER KOORDİNATÖRÜ

ÇANKIRI FEDERASYONU DELEGELERİ

GÖREVİ

YAKUP ÇAKIRŞEN

DELEGE

HÜSEYİN PİLAVCI

DELEGE

MURAT SÜTÇÜ

DELEGE

BAYRAM POLAT

DELEGE

FATİH BAYRAM

DELEGE

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304