banner198

Çankırı Karatekin üniveristesi,nda kayıtlar başladı

Karatekin Üniversitesi’nde 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı kayıtları başladı.

Çankırı Karatekin üniveristesi,nda kayıtlar başladı
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı kayıtları başladı. Bir hafta sürecek olan kayıtların ilk gününde 509 öğrenci üniversiteli oldu.

 

Çankırı Karatekin Üniversitesi’ne 2011 Lisans Yerleştirme Sınavı ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri başladı. Öğrenci Daire Başkanlığı tarafından Rektörlük Merkez Binası’nda kurulan Öğrenci Kayıt Merkezi’nde öğrencilere gönderilen Kayıt Dosyaları ile kayıt işlemleri yapılıyor. Katkı paylarını yatıramayan öğrenciler için de Halk Bankası Rektörlük Merkez Binası içinde bir şube açtı.

 

Bu yıl 2 bin 326 öğrencinin yerleştiği Çankırı Karatekin Üniversitesi’nde tüm kayıtların Cuma günü mesai bitimine kadar tamamlanması bekleniyor. Kayıtların ilk gününde Hemşirelik Yüksek Okulu ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri kayıt işlemlerini tamamladı. Kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerin sıkıntı yaşamaması için Otobüs Terminaline kurulan danışma merkezinden bilgi veriliyor. 

 

Kayıtların ilk gününde Kayıt Merkezi’ni ziyaret eden Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş öğrenciler ve veliler ile sohbet etti. 

 

 

Kayıt İşlemleri şu şekilde devam ediyor

 

06 Eylül 2011 Salı günü Edebiyat Fakültesi Coğrafya, Coğrafya (İÖ), Felsefe, Felsefe (İÖ), Sosyoloji, Sosyoloji (İÖ), Tarih, Tarih (İÖ), Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Dili ve Edebiyatı (İÖ).

 

06 Eylül 2011 Salı günü Orman Fakültesi Orman Mühendisliği.

 

07 Eylül 2011 Çarşamba günü Fen Fakültesi Biyoloji, Kimya, Matematik, Matematik (İÖ),  07 Eylül 2011 Çarşamba günü Meslek Yüksekokulu, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İÖ), Elektrik, Elektrik (İÖ), Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi (İÖ)

 

08 Eylül 2011 Perşembe günü Meslek Yüksekokulu Elektronik Teknolojisi, Elektronik Teknolojisi (İÖ), İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi (İÖ), İşletme Yönetimi, İşletme Yönetimi (İÖ), Mobilya ve Dekorasyon.

 

09 Eylül 2011 Cuma günü Meslek Yüksekokulu, Makine, Makine (İÖ), Mekatronik, Mekatronik (İÖ), Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (İÖ), Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm ve Otel İşletmeciliği (İÖ), Turizm (UOÖLP-Waiariki Teknoloji Enstitüsü (Yeni Zelanda)) kayıtları yapılacaktır.

 

5 Eylül 2011 Pazartesi günü başlayıp 9 Eylül Cuma günü sonra erecek kayıtlar, Cumhuriyet Mah. Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Öztürk Sok. No. 12 adresinde Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörlük binasında yapılacaktır.

Kızılırmak Meslek Yüksekokulu Organik Tarım ve Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümleri içinde kayıtlar 9 Eylül 2011 Cuma günü Kızılırmak Meslek Yüksekokulu Yeni Mah. Fatih Cad. No:18 Kızılırmak- adresinde yapılacaktır.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER