banner198

Çankırı Karatekin Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı 3.Oldu

ÇKU Voleybol takımı Üniversite Sporları Federasyonu 2. Lig Voleybol Müsabakalarında üçüncü oldu.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı 3.Oldu
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, üçüncülük derecesini elde eden Voleybol takımını, Öğretim Görevlisi ve Spor Şube Koordinatörü Murat Altun’u ve  Sağlık, Kültür ve Daire Başkanı Emin Karaman’ı kabul etti.

Kabulde, Üniversite Voleybol Takımının elde ettiği üçüncülük kupası, Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş’a takdim edildi. Takdim sırasında, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Emin Karaman, Çankırı Karatekin Üniversitesinin spor dalında elde ettiği ikinci kupayı takdim etmekten dolayı sevinçli olduklarını belirtti. 16-20 Aralık 2009 tarihleri arasında Ordu şehrinde Ordu Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi ve Cumhuriyet Üniversitesinin voleybol takımlarının katıldığı Üniversite Sporları Federasyonu 2. Lig Voleybol Müsabakalarının düzenlendiğini hatırlatan Karaman, turnuvanın zorlu maçlara sahne olduğunu, Çankırı Karatekin Üniversitesinin güçlü rakipleri geride bırakarak üçüncülüğü elde ettiğini ifade etti.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Erkek Voleybol Takımına, antrenörleri ve idarecilerine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, voleybol takımının başarısından dolayı gurur duyduklarını ifade etti. Yeni bir üniversite olmalarına rağmen her alanda büyük atılımlar içinde olduklarını belirten Rektör Savaş, üniversite olarak öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif çalışmalarda bulunmalarını önemsediklerini söyledi. Rektör Savaş, öğrencilerin her alanda kendilerini yetiştirmelerini sağlayacak olanakları arttırmak için yoğun bir çaba harcadıklarını bildirdi.

Kondisyon salonu yakında açılıyor!

Spor çalışmalarının önemini vurgulayan Rektör Savaş, öğrencilerin yararlanacakları spor tesislerinin sayılarını artırmak için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Kondisyon salonunun yakında hizmete gireceğini bildiren Rektör Savaş, öğrencilerin ilgi alanlarına göre spor dallarında çalışmalar yapıldığını ifade etti.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Voleybol Takımını oluşturan öğrencilerle tek tek ilgilenen ve sohbet eden Rektör Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, öğrencilere başarılarından dolayı birer hediye verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER