banner306
banner198

Çankırı nın gururu olmayı başardılar

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Çankırı nın gururu oldu.

Çankırı nın gururu olmayı başardılar
banner145
Çankırı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi,uzun yıllardır okullarımızın sporda hasret kaldığı bir başarıya imza atarak Çankırı’nın gururu oldu.

1-5 Mart tarihleri arasında Zonguldak'ta düzenlenen Voleybol Liseler arası grup birinciliği maçını, Çorum Atatürk Lisesini 3-2 yenen Çankırı Teknik ve Endüstri Meslek lisesi kazandı.

Liselerarası voleybol grup birinciliği müsabakalarında Çorum, Kastamonu, Karabük, Bolu, Sinop ve Afyonkarahisar voleybol takımlarını geride bırakan Çankırı Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, final maçında Çorum Atatürk Lisesi'ni 3-2 yenerek Adana'da yapılacak olan final müsabakalarında Çankırı'yı temsil etme hakkını kazandı.

Grup maçında, tie-break setinde 15-13  yenildiği Çorum Atatürk Lisesini final maçında, tie-break setinde 15-11 yenerek  grup şampiyonluğunu kazandı.
 
Takımın Beden Eğitimi öğretmeni Salih Atak;”Gençlerimizi kutluyorum. Bize, uzun yıllar tadamadığımız bir mutluluk yaşattılar. Çankırı’mızı  grup maçlarında başarıyla temsil ettiğimize inanıyorum.Şampiyonluğumuz Çankırı’mıza ve Okulumuza hayırlı olsun” dedi.
 
 
 
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304