banner306
banner198

Çankırı Postası haberciliğini konuşturdu!

Bugün yazılı ve internet medyasında en çok okunan ve yorumlanan haberler skalasında yaptığımız haber ilk beşte yer aldı...

Çankırı Postası haberciliğini konuşturdu!
banner145

“Baykal dumanlı havayı sever” başlıklı Vedat Beki imzalı haber-fotoğraf bugün ulusal basında “en çok okunan” ve “en fazla yorum yapılan” haber sıralamasında gün boyu ilk 5 içerisinde kaldı.

 

Haberi farklı başlıklarla yayımlayan gazete ve internet siteleri ağırlıklı olarak “Baykal neden yok?” derken bazıları da “Bu karede kim eksik?” sorusunu okuyucularına yöneltmeyi tercih ettiler.

 

“Baykal neden yok?” başlığını kullanan Vatan gazetesi, haberi internet sitesinde de yayımladı. www.internethaber.com sitesi de Vatan gazetesinden alıntı yaparak haberi aynen kullandı.

 

www.haberturk.com haberi “Bu afişte bir kişi eksik” başlığı ile okuyucularına ulaştırırken, www.gazeteport.com.tr da haberi “Baykal neden yok?” başlığı altında verdi.

 

Önde gelen bir başka haber sitesi www.mynet.com da haberi “Bu afişte Baykal neden yok?” başlığı ile okuyucularına servis etti.

 

www.yazete.com, www.haberx.com gibi önde gelen haber siteleri fotoğrafla birlikte haberi okuyucularına duyurdular.

 

Haber-yorumu okumak için http://www.cankiripostasi.com/haberim/haberoku.asp?id=479

 

Çankırı Postası sadece Çankırı ile ilgili değil, yeri geldiğinde ulusal medyaya da haber ve yorum katkısında bulunabilecek bilgi ve birikim içerisinde olduğunu bir kez daha kanıtlamış olmanın gururunu yaşamakta.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304