banner198

Çankırı Postası yazarları İstanbulda...

Çankırı Postası yazarları Cuma günü ÇANFED yemeğine katılırken, cumartesi günü de ÇanGenç üyesi gençlerle birlikte olacaklar.

Çankırı Postası yazarları İstanbulda...
banner145

Çankırı Postası gazetesi yazarları Vedat Beki, Ömer Türkoğlu, İbrahim Zencirci ve Ömer Faruk Eryılmaz ve Ercan Şeker (yarın) günü ÇANFED'in İstanbul - Avcılar'da düzenleyeceği yemeğe katılacaklar.

Aynı isimler 16 Mayıs 2009 Cumartesi günü de ÇANFED'in Kadıköy'deki Anodulu Temsilciliğinde ÇanGenç üyesi gençlerle birlikte olacaklar.

Çankırı Postası yazarlarının İstanbul’da yaşayan Çankırılı gençlerle tanışmak, düşüncelerini, ideallerini ve hedeflerini birinci ağızdan dinleme amacını taşıyan sohbet toplantısında genç arkadaşlarla görüşülecek konular içerisinde ana başlıklar halinde:

- İstanbul’da Çankırılı genç olmak,
- Çankırı yerel basınına gençlerin bakışı,
- Bayramören Yamaç Paraşütü Dünya Şampiyonası Ön ayağı yarışmaları ile ilgili düşünce ve yorumlar.
- Basın dünyası ve gençlerin düşünceleri,
- Çankırı Sivil Toplum Kuruluşlarında gençlerin önemi...

Çankırılı gençlerle tanışma toplantı öncesinde Vedat Beki konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Ben ve sitemizin yazarlarıyla birlikte İstanbul’daki gençlerle yapacağımız buluşmayı şimdiden iple çekiyoruz. Birlikte olacağımız toplantıda bireysel tecrübelerimizi aktarabileceğimiz gibi, İstanbul gibi Türkiye’nin en büyük metropol kentinde yaşayan Çankırılı genç arkadaşlarımızdan edineceğimiz farklı görüşler bizleri şimdiden heyecanlandırıyor. www.cankiripostasi.com haber sitemize destek veren, birlikte hareket ettiğim ve her türlü saygıya değer arkadaşlarımla Çankırı’nın geleceği olan gençlerle buluşmak, onlarla gelecekte daha büyük organizasyonlarda birlikte olma hedefini amaçladığımız bu ilk buluşmanın olumlu sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Bunun yanı sıra genç arkadaşlarımızın Çankırı ile ilgili rüyalarını dinlerken, onların bilmediği Çankırı’yı da Çankırı Postası yazarlarından bugünkü Çankırı’yı kendilerine aktarmanın gayretinde olacağız.

ÇANGENÇ buluşması:
16 Mayıs 2009 Saat: 14.00
Mühürdar Cd. No. 60/8 Kadıköy – İstanbul Tel: 0216. 450 18 18

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER