banner198

Çankırı Postasından ulusal gündemi belirleyen haber

Çankırı Postası yeni bir habercilik başarısına imza attı.

Çankırı Postasından ulusal gündemi belirleyen haber
banner145

Çankırı Postası yeni bir habercilik başarısına imza attı. Sadece Çankırı Postası Kamerası tarafından çekilen görüntülerde Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Bülent Arınç’ın Çankırı’da vatandaşlara yaptığı konuşma sonrası “Arınçtan Gandi Kemal Taklidi” başlığıyla yayımladığımız haber Türkiye’nin en önemle medya kuruluşlarının manşetlerinde yer aldı.

Tüm TV kanallarının ana haber bültenlerinde yer bulan haberimiz sonrası haklı bir mutluluk yaşadık. Başta Habertürk gazete ve televizyonu olmak üzere Fox TV, Kanal D, Show TV, Star TV, Samanyolu Haber ve diğer Ulasal TV kanarları başta olmak üzere  Türkiye’nin en çok okunan internet siteleriden Habertürk, Habervaktim, Milliyet, Akşam, Gazete Vatan, Ajans 5, İnternet Haber, Haber 5, Yazete, BeyazTV, Samanyoluhaber gibi adını sayamadığımız yüzlerce  haber sitelerinde manşetlere çıkmış olduk.

Bu başarımız bir kez daha kanıtladı ki Çankırı Postası doğru yolda emin adımlarla gerek yerel gerekse ulusal gündemi belirlemeye devam ediyor.

Çankırı Postası alt yapısını genişleterek sizlere hızlı doğru güvenilir ve kaliteli habercilik anlayışıyla, güçlü köşe yazarları, genişleyen muhabir kadrosuyla görevini layıkıyla sürdürmeye devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER