banner198

Çankırı Postasının özel haberi ulusal manşetlerde

Türkiye nin en çok takip edilen sitelerinin manşetlerini Çankırı Postasının özel haberi süsledi.

Çankırı Postasının özel haberi ulusal manşetlerde
banner145

Geçtiğimiz hafta sitemizin manşetten verdiği özel haberi, Türkiye’nin en çok takip edilen sitelerinin manşetlerinde Çankırı Postası kaynak gösterilerek yayımlandı.

 

Fanatik gazetesince yapılan bir haberde Çankırıspor’un cezalı hocası Hakan Yılmaz’ın haftanın teknik direktörü seçilmesinin traji komik hikayesini manşetlerimize taşımış ve herkesin dikkatinden kaçan bu yanıltıcı haberi kamuoyuyla paylaşmıştık.  

 

Haberin sitemizde yayınlanmasının ardından, Çankırı’da yayın yaban bazı haber siteleri haberimizi kaynak göstermeden alıntıladı. Özel haberimiz o kadar ses getirdi ki, Türkiye’nin en çok takip edilen sitelerinden gazeteciler.com ve internetspor.com başta olmak üzere birçok haber sitesince Çankırı Postası kaynak gösterilerek Fanatik’ten büyük gaf! başlığıyla yayımlandı.

 

Çankırıspor Yönetimi son gelişmelerin ardından tek görevi kamuoyunu aydınlatmak olan internet habercileri ve bazı köşe yazarlarını yalancılıkla suçladığı, iğrenç, iftira ve karalama dolu sözleriyle hedef göstererek, kurumsal kimliğine ve Çankırılılığa yakışmayacak açıklamalarıyla bir kez daha şaşırttı.

 

Konuyla ilgili sitemizde yer verilen haberimizi okumak için tıkla

http://www.cankiripostasi.com/manset_detay.asp?id=3714

 

 

Haberimizin yayımlandığı ulusal haber siteleri

http://www.gazeteciler.com/gundem/fanatikten-buyuk-gaf-45285h.html

http://www.medyavatan.com/NewsDetail.aspx?c=42&newsid=58645

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER