banner198

Çankırı Saadet Hocasının Arkasında!

Çankırı Saadet Partisi Teşkilatı Genişletilmiş İl Divan Toplantısında Bir Araya Geldi

Çankırı Saadet Hocasının Arkasında!
banner145

Çankırı Saadet Partisi İl Başkanlığı hafta sonu düzenlediği Kongreye Hazırlık ve Genişletilmiş İl Divan Toplantısıyla merkez ve ilçe teşkilatlarını Çankırı’da bir araya getirdi.

Anadolu Gençlik Derneği Konferans salonunda bir araya gelen Saadet Partililer, “Yılmadık, Dimdik ayaktayız ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın arkasındayız!” mesajı verdi.

Olaylı 11 Temmuz Genel Kongresi sonrası suların durulmadığı Saadet Partisi’nde, Genel Başkan Numan Kurtulmuş ve arkadaşlarının partiden istifa etmesin ardından gözlerin çevrildiği teşkilatlarda kongre hareketliliği başladı.

Saadet Partisi Çankırı İl Teşkilatının düzenlediği ' Kongreye Hazırlık ve Genişletilmiş İl Divan Toplantısı' parti yöneticilerinin yoğun katılımıyla AGD Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Yaklaşık yüze yakın teşkilat üyesinin katıldığı toplantıya Saadet Partisi Genel Merkez sorumlusu eski Aydın Milletvekili Muhammed Polat, İl Başkanı Ömer Uzun, üç eski İl Başkanı, İlçe Başkanları, delegeler, gençlik ve hanım kolları başkanları katıldı.

Divan Başkanlığını Ahmet Gerçek’in yaptığı toplantıda, eski Aydın Milletvekili Muhammed Polat, olaylı 11 Temmuz Genel Kongre süreci ve sonrası gelişmelerle ilgili teşkilat yöneticilerini bilgilendirdi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Ömer Uzun, gelinen süreçte Çankırı Teşkilatının, Milli Görüş Temel Esaslarına sımsıkı bağlı kalarak, kenetlenmiş bir şekilde Milli Görüş Lideri Prof Dr. Necmettin Erbakan Hocanın daima arkasında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söyledi. Birkaç arkadaşları dışında teşkilatlarda fikir ayrılığı yaşanmadığının altını çizen Uzun, bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Parti çalışmalarına katılmayan ya da uzaktan seyreden çok sayıda Milli Görüş mensubunun yeniden çalışmalara katılmak istediğini söyleyen İl Başkanı Ömer Uzun, "sizin şer bildiğiniz şeylerde hayır, hayır bildiğiniz şeylerde şer vardır" (Bakara Suresi, 216) ayetinin bu örnekle ne kadar doğru orantılı olduğunu ifade etti.

 

Toplantıda sırayla söz alan ilçe başkanları da, yıllarca mücadele ettikleri davalarının bir çok engellemelerle karşılaştığını, ancak yaşanan son süreçle birlikte teşkilatın adeta kenetlendiğini ve daha da çelikleştiğini söylediler.

Toplantı sonrası teşkilat üyeleri Milli Görüş işareti yaparak, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER