banner198

Çankırı Saadette aday bereketi...

12 Haziran’da yapılacak olan TBMM Genel Seçimleri öncesinde Saadet Partisi’nde aday bolluğu yaşanıyor.

Çankırı Saadette aday bereketi...
banner145

12 Haziran’da yapılacak olan TBMM Genel Seçimleri öncesinde Saadet Partisi’nde aday bolluğu yaşanıyor.

 

Düzenlediği toplantıyla basın mensuplarının karşısına geçen Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun, 12 Haziran Seçimlerinde milletvekili adayı olmak için, Milli Görüşün temsilcisi Saadet Partisi’ne çok sayıda kişinin aday adayı başvurusunda bulunduğunu belirtti.

 

Uzun, Pazartesi günü itibariyle partilerine on kişinin müracaat ettiğini, Türkiye’nin tek kurtuluş reçetesinin Milli Görüş olduğuna inanan herkesin 24 Mart tarihi mesai bitimine kadar Saadet Partisi'ne aday adaylığı başvurusunda bulunabileceğini kaydetti.

 

Herkesi Yaşanabilir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya için Saadet çatısı altında toplanmaya davet ettiklerini söyleyen Ömer Uzun, Milli Görüş davasının liderinin vefatı nedeniyle acılarını kendileriyle paylaştığı için basın mensuplarına teşekkür etti.

 

Öte yandan Saadet Partisi, Aday Adaylarını ilerleyen günlerde düzenleyeceği tanıtım toplantısıyla kamuoyuna tanıtacak.

 

Saadet Partisine başvuran aday adaylarının isimleri şöyle;

 

Mehmet Ünver (Eczacı), Mustafa Sezer (İşletmeci), Süleyman Canbaz (İş Adamı), Selahattin Çulha (Sanayici), Ahmet Nazif Gerçek (İş Adamı), Faruk Karatatar (İlahiyatçı), Vehbi Aydoğan (Tekstilci), Murat Babayusuf (Tekstilci), Said Yılmaz (İş Adamı) ve Ahmet Saruhan (eski belediye başkanı)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER