banner198

Çankırı turizminin yeni kareleri!

Çankırı turizminin geliştirilmesi yönünde yapılan çalışmalara yeni fotoğraf kareleri eklendi ve bakın ortaya hangi görüntüler çıktı!

Çankırı turizminin yeni kareleri!
banner145

İl Kültür ve Turizm Müdürülüğü, bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi!

Çankırı İl Kültür ve Turizm Müdürü, yapmış olduğu çalışma ve uygulamaya koyduğu yeni projelerle Çankırı’nın turizm gelişimine büyük katkılar sağlıyor!

 

Nasıl mı?

 

Başarılı Müdürlük, makam aracını yaya kaldırımı 

üzerinde,

emrindeki çalışanları da seferber ederek pırıl pırıl yaptırıyor!

 

Tabii ki bu görüntüler ile de Çankırı’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor! Bu görüntüleri görenler “Ya harika bir manzara! Çankırı’yı baştan aşağı gezdik ama böyle bir manzara ile karşılaşmadık! Neden bizleri yoruyorsunuz! Bizler bu manzaraya baka baka Çankırı’yı dostlarımıza anlatırız! İnanıyoruz ki böylesi manzaralardan uzak yaşayan dostlarımız, bir an önce Çankırı’ya gelmek için can atarlar!” dediler!

 

Böyle konuşan turistlere de hak vermemek elde değil hani! Baksanıza, başarılı İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Çankırı’nın göbeğinde, Müdürlük binası önünde silah zoruyla yaptırmaya kalksan, kimsenin cesaret edemeyeceği sahneleri bizlere yaşatıyor!

 

Pes doğrusu! İl Kültür Turizm Müdürü, Çankırı’nın göbeğinde böylesi görüntüleri yaşatıyor ve yaşatılması için talimatlar veriyorsa!

 

Bu haber üzerine başarılı müdüre “farklı bir talimat” veren de çıkar herhalde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazı ve fotoğraf: Çankırı Postası (Özel)

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER