banner198

Çankırı yı kalkındırmak bizim boynumuzun borcu

AK Parti milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz seçim çalışması kapsamında Çankırı Küçük Sanayi sitesindeki esnafları gezdi.

Çankırı yı kalkındırmak bizim boynumuzun borcu
banner145

Sanayide üretimin devamlılığı için Türkiye’de istikrar şart

AK Parti Çankırı milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz seçim çalışması kapsamında Çankırı Küçük Sanayi sitesindeki esnafları gezdi.

 İlk olarak Ankara yolu üzerindeki akaryakıt istasyonları ve diğer tesisleri gezen Ak Parti milletvekili adayları, Hüseyin Filiz’in sahibi olduğu Filiz Çelik Kapı tesislerine geçerek işçilerle bir araya geldi.

Yemekhanede toplanan işçilere seslenen Avukat İdris Şahin,  evinin ve işyerinin kapısının Filiz Çelik kapı tarafından yapıldığını söyleyerek Filiz Çelik kapının bir Çankırı Markası olarak yaptığı işlerle gurur duyduklarını ifade etti.

 Şahin, “Kırk beş kişiye ekmek vererek dağın yamacındaki koğuğa ateş yakan İsmail amca ve oğulları, bugün hem Ankara’da, hem Çankırı’da güzel tesislerle bölge insanımız ve Türkiye ekonomisine katkı sağlıyorlar. Bu kolayla olmuyor. Belirli bir düzen ve nizamla oluyor. Filizler Çankırı’nın gururu olmaya devam ediyor. Hepiniz genel seçimlerde içimizden birileri olsun istiyordunuz. Bu dönem farklı bir ortam oluştu. Size çok yakın uzandığınız zaman tutabileceğiniz Hüseyin abimle birlikte sizin içinizden biri olarak huzurunuza geldik. Sizden 12 Haziranda destek ve gayret istiyoruz” dedi.

Sanayide üretimin devamlılığı için Türkiye’de istikrarın şart olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu istikrar için 2023’e kadar Ak Parti iktidarlar işbaşında olmalıdır. Ülkenin daha iyiye gitmesi, Çankırı’da yatırımların sanayinin daha da gelişebilmesi adına bizlere omuz vereceğinize inanıyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

Çankırı’yı kalkındırmak bizim boynumuzun borcu

Filiz Çelik Kapı’da işçileriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluk yüzüne yansıyan Hüseyin Filiz, bu günlere geçmişte işveren gibi değil de işçilerle beraber torna tezgâhında, kaynak makinesinde çalışıp, akşam beşte yerleri talaşlayıp süpürerek geldiğini söyledi.

Filiz, “İşçilerin ‘alın terini kurumadan verin’ diyor peygamber efendimiz. Biz böyle bir zihniyetin temsilcisiyiz. Asla ve asla çalışanımın ve onun ailesi ve arkadaşını tepeden görmem. Çünkü benimle beraber burada hepiniz çalıştınız. Belki yeni arkadaşlarım bunu bilmez” dedi.

 Ak Parti’nin ‘İstikrar sürsün Türkiye büyüsün’ sloganıyla yola çıktığının altını çizen Filiz, “Şimdi Çankırı’yı büyütmeliyiz ki, Türkiye’yi büyütelim.  Siyasetçi elinde projesi olan adamdır. Çankırı’yı büyütmek diye bir hayalin bir amacın yoksa sen niye siyasetçi olacaksın ki. Çankırı’yı büyütmek iktidarla olur” diye konuştu.

Yetmiş milyon liralık yatırımla su ve doğalgazın Çankırı’ya geldiğini anlatan Filiz, su ve doğalgazın aynı zamanda insan ve sağlık anlamına geldiğini kaydetti.  Eskiden Çankırı’ya astsubay okulundan girince sis ile kaplandığı için on metre ötemizi göremezdik. Doğalgaz, yol, asfalt, kaldırım taşı, bunlar bir yerin kalkınma işaretidir. Şimdi su ve doğalgazı karşılaştırdınız zaman hiçbir muhalefetin yapamayacağı bir iş. Muhalefete oy verseydiniz bu hizmetler olmayacaktı. Bugün kim hizmet ediyorsa oylarımızı ona verelim. Çankırı’yı kalkındırmak bizim boynumuzun borcu. Biz burada kırk sene yaşadık. Cenazemizde gelecek Sarı baba’ya defnedilecek” dedi.

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif başkanı Mehmet Şimşek’i makamında ziyaret eden Şahin ve Filiz sanayi sitesiyle ilgili bilgi aldı. Ak Parti milletvekili adaylarının seçim turuna İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz’da katılarak destek verdi.

MEGASAN Medikal gaz sistemlerinin sahibi Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten’le bir araya gelen Şahin ve Filiz, Ilgaz dağı oteller bölgesinde teröristlerce açılan ateş sonucu bir polisin şehit bir polisinde yaralandığı haberinin duyulması üzerine seçim çalışmasını yarıda keserek Çankırı’ya döndü.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER