banner198

Çankırıda yeni bir KOÇ markası doğuyor

Çivitcioğlu markasıyla Hipermarket sektörüne hızlı bir giriş yapan KOÇ GIDA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Koç, Çankırı Postasına önemli açıklamalarda bulundu

Çankırıda yeni bir KOÇ markası doğuyor
banner145

Çankırı’nın perakendecilik sektörünün başını çeken şirketlerinden Koç Gıda A.Ş. Aşiyan Şubesini açarak mağazalar zincirine 7. Şubesini ekledi.

Kastamonu Caddesi Aşiyan mevkiinde yapılan açılışa siyaset, bürokrasi ve iş çevrelerinden yoğun bir katılım oldu.

Çankırı Müftüsü Aslan Türk tarafından yapılan dua ve kurban kesiminin ardından Aşiyan şubesinin açılış kurdelesini Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç,  Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitvioğlu birlikte kesti.

Açılışa özel indirimlerin yer aldığı mağaza da, bazı gıda firmaları stant açarak ikramlarda bulundu. Açılış gününde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılana mağazaya iki yüze yakın çelenk gönderilmesi dikkat çekti.

-TUNCAY KOÇ”TÜM YATIRIMLARIMIZ ÇANKIRI’YA…”

Salim Çivitcioğlu’ndan devraldığı Çivitcioğlu markasıyla Hipermarket sektörüne hızlı bir giriş yapan KOÇ GIDA A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Koç, Çankırı Postasına önemli açıklamalarda bulundu.

Çankırı ve Çankırılılar hizmet etmenin kendileri için bir gurur ve onur vesilesi olduğunu ifade eden Tuncay Koç, tüm yatırımlarını Çankırı’ya yaptıklarını belirtti.

Çankırı’ya yatırım yapmaya devam edeceklerinin altını çizen Koç, Çankırı- Ankara karayolunun 3.km’sinde yapımı devam eden KOÇ AVM’nin üç ay gibi kısa bir süre sonra tamamlanacağını ve bu merkezde de yaklaşık 100 kişiye istihdam olanağı sağlanacağını söyledi.

Yapımı devam eden AVM ile ilgili bilgiler veren Koç, “Koç Alışveriş Merkezimizde olmayan bir şey yok. Bowling salonu, düğün ve konferans salonları, alışveriş merkezi, sinema, eğlence merkezleri, fastfood alanları, otel, fin hamamı, tuz odası gibi aklınıza gelebilecek her türlü gereksinim düşünüldü” diye konuştu.

-ÇANKIRI’DA YENİ BİR KOÇ MARKASI DOĞUYOR

Mevcut işletmelerinde 160 kişiye istihdam sağlayan KOÇ GIDA AŞ’nin oluşturduğu mağazalar zinciriyle elde ettiği ivme, yerli sermayenin bir başarısı olarak ortaya çıkmakta.

Son yıllarda Çankırı’ya gelen ulusal düzeyde markaların birbiri sıra açtığı alış veriş merkezleri düşünüldüğünde, onlarla rekabet edilebilecek güçte tek Çankırı markasını oluşturuyor olması önemli bir nokta olarak dikkat çekiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER