banner198

Çankırıdan Adanaya Gönül Köprüsü

Gönül Köprüsü Projesi kapsamındab Çankırıdan ilk ekip Adanaya uğurlandı.

Çankırıdan Adanaya Gönül Köprüsü
banner145

Geleceğimizin teminatı gençlerimize ülkemizin doğal ve tarihi güzelliklerinin, zenginliklerinin tanıtılması, insan ilişkilerinin geliştirilmesi, vatandaşlarımızın arasında gönül köprülerinin oluşturulması, şehirde yaşayanların kırsal hayatı, kırsal kesimde yaşayanların da şehir hayatını tanımaları amacıyla uygulamaya konulan “ Gönül Köprüsü Projesi“ bu yıl da ülke genelinde devam edilmekte.

 

Önceki yıllarda olduğu gibi 2011 yılında da projenin uygulanması, Milli Eğitim Bakanlığı,”Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürlüğü”nün koordinasyonunda “Türkcell”in ulaşım sponsorluğunda, Valilikler ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin katkıları ile gerçekleştiriliyor.

 

Proje kapsamında Çankırı’dan ilk ekip 20 Nisan 2011 Çarşamba günü Düzenlenen törenle Adana iline uğurlandı.

 

İsmet İnönü İlköğretim Okulu Bahçesinde yapılan uğurlama törenine  Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, başta olmak üzere Gönül Köprüsü Proje Yürütme Ekibi Başkanı Milli Eğitim Müdür yardımcısı Halit Tosyalıoğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halim Hıcıplı, Okul Müdürleri ve Veliler katıldı.

 

Törende geziye katılacak öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, “Sizler bu Projeye katılarak farklı yerler görüp gezerek hem tarihi güzellikleri görme hem de farklı arkadaşlıklar edinme şansı bulacaksınız. Sizlerden ricam gittiğiniz yerlerde size gezdirilecek yerlerin tarihinden, kültüründen olabildiğince fazla yararlanmaya çalışmanız, ayrıca göstereceğiniz hal ve davranışlarla şehrimizi ve kendinizi en iyi şekilde temsil etmenizdir. Hepinize Hayırlı Yolculuklar diliyorum” dedi.

 

 Başkanlığını Süleyman Demirel Fen Lisesi Müdürü Muammer Demirkıran’ın yaptığı kafile 20 Nisan 2011 günü başladığı gezisini 24 Nisan 2011 Pazar günü tamamlayarak Çankırı’ya dönecek.

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER