banner306
banner198

Çankırılı kadınlar sahaya iniyor!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Çankırı Belediye Spor-Alanya Spor maçında tribünlerin tamamı kadınlardan oluşacak.

Çankırılı kadınlar sahaya iniyor!
banner145

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 8 Mayıs Pazar günü oynanacak olan Çankırı Belediye Spor-Alanya Spor maçında tribünlerin tamamı kadınlardan oluşacak.

 

Anneler Günü dolayısıyla Pazar günü saat 15.30'da Çankırı Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı FİFA kokartlı bayan hakem Dilan Deniz Gökçek yönetecek. Gökçek'in yardımcılıklarını ise Sibel Yamaç ve Belgin Kumru yapacak. Bu anlamlı maçın dördüncü hakemi ise Neslihan Muratdağı.

 

Böyle bir organizasyona imza atan Çankırı Belediye Spor Kulüp Başkanı Sevda Karaali, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirecekleri için mutlu olduklarını belirterek, "Pazar günü meşin yuvarlağa sadece anneler için dokunulacak. Futbolcuların, teknik heyetin anneleri, eşleri, çocukları ve Çankırılı kadınlarımız hep birlikte bu coşkuya ortak olacağız. Tüm Çankırılı ve futbola sevdalı kadınları pazar günkü maça davet ediyorum. 2009 yılından bu yana Çankırı da Futbolun şiddetli yüzünü değil, centilmen yüzünü göstermeye çalıştık. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade etmeye gayret ettik. Pazar günü Çankırılı kadınlar sevgi, dostluk ve DÜNYA ANNELERİ için Atatürk stadını dolduracak. Sırf kadınların izlediği bir futbol maçında neler olacağını birlikte görelim. Var mısınız?" diye konuştu.

 

Maç organizasyonundan önce Çankırı’nın önemli ses sanatçılarından Sevgi Petek bir konserle futbol sever kadınları coşturacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304