banner306
banner198

Çankırılı Mertcan'ı şehit eden teröristi bakın kim kurtarmış!

Mustafa Yahya Mertcan ve arkadaşlarını şehit eden saldırıyı gerçekleştiren teröristi hastaneye götüren bir milletvekili

Çankırılı Mertcan'ı şehit eden teröristi bakın kim kurtarmış!
banner145

Dün Eldivan ilçesinde törenle toprağa verilen Mustafa Yahya Mertcan ve arkadaşlarını şehit eden saldırının ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya başladı. Kahpe saldırı sonrası yaralanan teröristi hastaneye HDP'li Milletvekili'nin götürdüğü ortaya çıktı.


Özel harekat polisi Mustafa Yahya Mertcan ve 3 meslektaşının Silopi'de hain bir saldırı sonrası şehit olduğu olayların ardından HDP'li Milletvekili Faysal Sarıyıldız bir teröristi kendi özel aracıyla hastaneye götürürken görüntülendi.

 

 

PKK'nın silah kuryesine eşlik ederken yakalanan HDP Milletvekili Sarıyıldız bu sefer Silopi'de 4 polisimizin şehit olduğu olayların ardından ortaya çıktı.

 

Şırnak'ın Silopi ilçesinde Türkiye'yi kedere boğan 4 polisin şehit olduğu, 1 polisin ağır yaralandığı PKK'nın mayınlı saldırısı ile ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı. Daha önce PKK'nın silah kuryesine yardımcı olurken suçüstü yapılan HDP'li milletvekili Faysal Sarıyıldız bu kez Silopi'de yaşanan olaylarda da yine başroldeydi. Sarıyıldız, polise mayınlı saldırı düzenleyen, ardından çıkan çatışmada yaralanan "Tekoşer" kod adlı terörist T.Ş.'yi kendisine ait özel araç ile hastaneye götürdü. Çatışma alanına yakın bir yerde bulunduğu tahmin edilen Sarıyıldız'ın teröristlere yardım için olay yerine geldiği belirtildi. Yaralı teröristi aracı ile Cizre Devlet Hastanesi'ne götüren Sarıyıldız'ın teröriste yardımı hastane kameralarına da yansıdı.

 

DAHA ÖNCE DE PKK KURYELERİNE YARDIM ETMİŞTİ

HDP'li Sarıyıldız hakkında PKK kuryelilerine eşlik ederken yakalandığı görüntülerin ardından Şanlıurfa Ceylanpınar Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Savcılık Sarıyıldız'ın yargılanabilmesi için dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke hazırlamıştı.

Çankırı Postası

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 16:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eldivanlı
Eldivanlı - 9 yıl Önce

Allah belasını versin bu şefersizleri meclise sokan kanunları yapanların . Bir gariban işe giderken olmadık şey istersiniz , bunlar nasıl oluyor . ben değil millet anlamış değil.

gunay
gunay - 9 yıl Önce

Pkk. A mecliste dokunulmazlik denilen yasaya diger partiler hic dile getirmiyorlar teror belasina hic dokunmuyorlar kardesi dagda olan serefsiz halen bilgic bilgic konusuyor alayinin ...........m ukela birokraside sag duyu safsatasi soyluyor

SIRADAKİ HABER

banner304