banner198

Çankırılı Polis Metin Kuşun durumu iyi

Silahlı saldırıda yaralanan hemşerimiz Metin Kuş, ambulansla Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Çankırılı Polis Metin Kuşun durumu iyi
banner145

Ankara'ya dönen konvoya eşlik eden polis aracına ateş açıldığı sırada araçtan çıkarak, açılan ateşe karşılık veren ve bu sırada yaralanan hemşerimiz Metin Kuş, ambulansla Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Kastamonu-Çankırı karayolunun 25. kilometresinde düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan Yapraklı nüfusuna kayıtlı polis memuru Metin Kuş, ambulansla Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Ankara'ya dönen Başbakanlık otobüsünün yer aldığı konvoya eşlik eden polis aracına ateş açıldığı sırada araçtan çıkarak, açılan ateşe karşılık veren ve bu sırada yaralanan hemşerimiz Metin Kuş, Özel Anadolu Hastanesine kaldırılmıştı.

Burada yapılan müdahalenin ardından ambulans helikopterle Ankara Esenboğa Havalimanı'na getirilen Metin Kuş, buradan ambulansla Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesine getirildi.

Sağlık Bakanlığı yetkilileri, Kuş'un başından sıyırıp geçen bir kurşunla hafif yaralandığını, genel sağlık durumunun iyi ve bilincinin açık olduğunu bildirdi.

Metin Kuş, burada tedavi altına alındı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER