banner198

Çankırılı üyelerin cinsel tercihi şaşırttı

Bir arkadaşlık sitesinin, üyeleri arasında yaptığı araştırmada ilginç sonuçlara ulaştı. Çankırılı üyelerin sıralamadaki yeri ve cinsel tercihi çok şaşırttı.

Çankırılı üyelerin cinsel tercihi şaşırttı
banner145

Türkiye’de en çok üyeye sahip bir Arkadaşlık sitesi, üyeleri arasında yaptığı araştırmada ilginç sonuçlara ulaştı. Çankırılı üyelerin sıralamadaki yeri ve cinsel tercihi çok şaşırttı.

 

Türkiye’de en çok üyesi bulanan bir arkadaşlık sitesi üyelerinin karşı cinste aradığı özelliklerden yola çıkarak il il yaptığı sıralamada ilginç sonuçlara ulaştı.

 

Arkadaşlık sitesinin yaptığı araştırmaya göre Çankırılılar tek gecelik ilişki sıralamasında İstanbul, Ankara gibi illeri de geride bırakarak birinci sırayı aldı. Sanal âlemde bayan üyelerle kısa süreli ilişki kurmak isteyen Çankırılı erkeklerin bu tercihi çok tartışılacak cinsten.

 

Gençlik Ahlaki Yozlaşmaya Doğru Sürükleniyor!

Bir arkadaşlık sitesinin üyeleri arasında yaptığı anketten çıkan sonuçlar oldukça önemli veriler içeriyor.

 

Özellikle Milliyetçi ve Muhafazakâr kimliğiyle tanınan ilimizde gençler arasında yaygın olarak kullanılan internet’in faydaları yanında, ahlaki yozlaşmanın da geldiği boyutları gösteriyor. Toplum içerisinde gizli duygularını saklayan gençler sanal alemin dipsiz boşluğunda takma isimler kullanarak içinde saklı kalan duyguları daha rahat dışa vurabiliyor.

 

Ortaya çıkan bu tablo toplumsal değerler ve baskıları göz ardı edemeyen gençlik nereye gidiyor sorusunu da beraberinde getiriyor.

 

Uzmanlar Uyarıyor!

 

Çankırı Postası’na konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Uzman Dr. Soner Bulunmaz, kontrol edilemez bir şekilde büyüyen internetin dünyayı adete bir köye çevirdiğin belirterek, “Sanal alemde artık hiçbir yer uzak değil. Herşey nasıl bir tıkla önünüze gelebiliyorsa, aynı şekilde yasadışı ve pornografik yayın yapan sitelere bir tık ötenizde” ifadesini kullandı.

 

Özellikle ergenlik çağında çocukları bulunan ailelere önerilerde bulunan Bulunmaz, “Çocuğunuzun odasına çekilip saatlerce bilgisayar başında oyun oynamasına ve internette sörf yapmasına izin vermeyin. Yasa dışı sitelere girmeleri engellemek için özellikle aile koruma filtreleri kullanmaya önem gösterin. Çocuklarınızın bilgisayar başında kalmasına sınırlamalar getirerek, sık sık odayı kontrol etmelisiniz” dedi.

 

Çocuğa oda kapısını kapatmasına izin vermemeleri ve bilgisayar monitörünü kapıdan görünecek şekilde çevrilmesinin yararlı olacağını da anlatan Bulunmaz, gününü saatlerce bilgisayar başında geçiren ergenlik çağındaki gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine olumsuz katkı sağlayacağını belirtti.

 

Bu konuda eğitimciler, anne ve babalara önemli görevler düşmekte.

 

 

 

İşte ilginç araştırmanın sonuçları:

 

EN CESUR İL: KOCAELİ (ERKEK)

En çok fotoğrafını gönderen erkekler Kocaeli’nde bulunuyor. Ardından İstanbul, Bursa, Muğla, İzmir, Sakarya, Rize, Antalya Eskişehir, Trabzon geliyor.

EN CESUR İL: İSTANBUL (KADIN)

Kadınlarda ise fotoğraflı üye olanlar sırasıyla İstanbul, Muğla, Tekirdağ, Kırklareli, Yalova, İzmir, Antalya, Kocaeli, Balıkesir, Sakarya geliyor.

EN CESUR İL: KOCAELİ (ERKEK)

En çok fotoğrafını gönderen erkekler Kocaeli’nde bulunuyor. Ardından İstanbul, Bursa, Muğla, İzmir, Sakarya, Rize, Antalya Eskişehir, Trabzon geliyor.

EVLİLİK PEŞİNDE OLANLAR: IĞDIRLILAR

En çok evlenmek isteyenler ise Iğdır, Şanlıurfa, Ağrı, Osmaniye, Ardahan,Bitlis,Yozgat ve Bingöllüler...

TEK GECE PEŞİNDELER: ÇANKIRILILAR

Kısa süreli ilişki arayanlar da Çankırı, İstanbul, Ankaralılar oluyor.

Adanalılar: “Fiziksel özellikler her şeyden önemli”

Konyalılar: “Sigara içen biriyle asla”

Trabzonlular:  “Sigara içmek hiç fark etmez, isteyen içer istemeyen içmez”

Yozgat ve Sivaslılar: “Gelir düzeyi çok önemli”

Uşaklılar: “Gelir düzeyi önemli”

Manisalılar: “Kilosuna Bakarım”

Erzincanlılar: “Eğitim ilişkide en önemli faktör”

Malatyalılar: ”Meslek her şeyden önemli”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER