banner198

Çankırının ve Çankırı Belediyesporun imajı değişim yaşıyor!

Yeni oluşan Çankırı Belediyespor yönetimi, ilk kurumsal sponsorluk anlaşmasını Anadolu Jet ile imzaladı.

Çankırının ve Çankırı Belediyesporun imajı değişim yaşıyor!
banner145

Çankırı Belediyespor, "yeni başkan yeni vizyon" anlayışının örneklerini sergilemeye başladı. Yapılan sponsorluk  anlaşmasına göre Çankırı Belediyespor futbol takımı, deplasmanlara THY’nin kardeş kuruluşu Anadolu Jet ile uçarak gidecekler.

 

Kulüp ve THY yetkilileri arasında yapılan anlaşmaya göre Anadolu Jet’in uçuş yaptığı şehirlerden Trabzon, Erzurum ve Kars deplasmanlarına Çankırı Belediyespor takımı 30 kişilik bir ekiple Anadolu Jet tarafından sponsorluk anlaşması çerçevesinde gidiş – dönüşü sağlanacak. Uçuşlar Ankara Esenboğa havalimanı merkezli gerçekleşecek.

Yapılan anlaşma ile ilgili konuşan Başkan Sevda Karaali Şireci “Göreve yeni gelmemiz ve karşılaştığımız sayısız problemleri çözme ile mesai verirken, kulübün giderlerini azaltacak, prestijini artıracak sponsorluk anlaşmalarını da takip etmekteyiz. Kısa süre içerisinde Türk Hava Yollarının kardeş kuruluşu olan Anadolu Jet ile Ankara bağlantılı uçuş seferlerinin olduğu deplasman şehirlerine gidiş-dönüş sponsorluk anlaşmasını imzaladık. Bu anlaşmanın Çankırı Belediyespor imajına önemli katkılar sağlayacağından hiç şüphem yok. Çankırı’yı ve Çankırı Belediyespor’u ülke ve dünya gündemine taşımak için çalışmalarımız hız kesmeden sürecek” dedi.

 

Öte yandan Çankırı Postası’nın edindiği bilgilere göre, formalara göğüs reklamı için de çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

 

İKİ GÜN ARAYLA YENİDEN TOKAT YOLLARINDAYIZ!
Türkiye Kupasının ilk kademe maçını yarın Tokat'ta Tokatspor ile oynayacak olan Çankırı Belediyespor kafilesi bugün saat 14.15'te hareket ediyor. Ligin ilk karşılaşmasında pazar günü rakibine 2-0 yenilen Çankırı Belediyespor'un yarın yapılacak olan karşılaşmadan galibiyet ve turu geçerek dönmesi tüm Çankırılı sporseverlerin beklentisi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER