banner198

ÇARE de Osmanlıca ve İngilizce yaz kurs kayıtları başladı

ÇARE de Osmanlıca ve İngilizce yaz kurs kayıtları başladı

ÇARE de Osmanlıca ve İngilizce yaz kurs kayıtları başladı
banner145

ÇARE (Çankırı Araştırma, Rehberlik ve Eğitim) Derneği tarafından Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaların verileceği Osmanlıca ve İngilizce yaz kursları için kayıtlar başladı.

 

Çankırı’da eğitim alanında faaliyet gösteren ve “Eğitimde Çaresiz Değilsiniz” sloganı ile çalışmalarını sürdüren ÇARE Eğitim Derneğince düzenlenecek Osmanlıca ve İngilizce kurslarına katılmak isteyenler 24 Haziran 2011 Cuma günü saat 14.00’e kadar kayıt yaptırabilecek.

 

Cumhuriyet Mahallesi Belediye Caddesi No:19’da (Paşabeyoğlu İş Merkezi arkası, İşbank yanı) iki katlı binada faaliyet gösteren ÇARE Eğitim Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol çerçevesinde çeşitli branşlarda kurslar düzenleyecek ve kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalar verecek.

 

Dernek Başkanı İbrahim Erkayacan, derneğin 2010 yılında kurulduğunu ve kısa sürede kurumsallaşarak eğitim alanında ciddi faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirterek, hiçbir kurum ve gruba bağlı olmaksızın sadece Çankırı’daki eğitim kalitesinin yükselmesine katkı sağlamayı amaçlayan gönüllülerle birlikte çalışma yaptıklarını söyledi.

 

Dernek Başkanı İbrahim Erkayacan, 2011-2012 eğitim öğretim döneminde ilköğretim 6-7-8. sınıflar için sınavla sınırlı sayıda öğrenci alımı yapılacağını belirterek “8. sınıflardan SBS’ye hazırlanan 27 öğrenci, 7. sınıf için 18, 6. sınıf için 12 öğrenciyi sınavla seçerek Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, İngilizce kursları vereceğiz. YGS ve LYS ye hazırlık yapan öğrencilere Türkçe, Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce kursları vereceğiz. Temmuz ayında sınavla öğrenci seçimi başlayacak. Ayrıca lise ve üniversite mezunları için KPSS kursları da düzenleyeceğiz. Kurslarımız 9 kişilik sınıflarda, rahat ve akıllı tahtalı, projeksiyonlu sınıflarda seçkin, tecrübeli eğitmenler tarafından verilecek. Derneğimiz bünyesinde NLP, kişisel gelişim, birebir rehberlik ve danışmanlık hizmetleri de verilmektedir” diye konuştu.

 

ÇARE Eğitim Derneği’nin düzenleyeceği Osmanlıca ve İngilizce Kurslarına katılmak isteyenlerin 0505 914 44 37 nolu telefondan detaylı bilgi edinebilecekleri belirtildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER