banner306
banner198

ÇARE DERNEĞİNDE SBS KURSLARI BAŞLADI

ÇARE tarafından düzenlenen İlköğretim 6-7.sınıflara destek 8. sınıflara yönelik SBS kursları başladı.

ÇARE DERNEĞİNDE SBS KURSLARI BAŞLADI
banner145

Çankırı Araştırma, Rehberlik ve Eğitim Derneği (ÇARE) tarafından düzenlenen İlköğretim 6-7.sınıflara destek 8. sınıflara yönelik SBS kursları başladı.

 

Çankırı’da eğitim seviyesinin yükselmesine katkıda bulunmayı hedefleyen ÇARE Eğitim Derneği’nin 2011-2012 Eğitim Öğretim Dönemi kursları ilköğretim 6-7-8. sınıf kursları ile start aldı.

 

Cumartesi günü kişisel gelişim, zeka, okuma testleri yapılarak çocukların seviyesi, problemleri ve eksikleri tespit edildi.

 

Konuyla ilgili bilgi veren ÇARE Eğitim Derneği Başkanı İbrahim Erkayacan ilköğretim öğrencilerine yönelik yaptığımız kişilik testlerinin sonuçlarına göre her bir öğrenciye eğitim rehberlik ve davranış metodu uygulayacaklarını belirterek “Çankırı’da çok farklı ve ilk kez gerçekleşecek olan “%100 Tam Öğretim Sistemi”ni uygulayacağız.  9’ar kişilik sınıflarda ileri teknoloji içerikli dokunmatik akıllı tahtalar eşliğinde kendisini eğitime adamış eğitimcilerle başarıya odaklı bir eğitim vermeye çalışıyoruz. Çok sınırlı sayıda öğrenci kontenjanımız bulunmaktadır. Sistemimiz sadece öğrenciyle değil aileyi de eğitimin içine aktif olarak katacak şekilde bir eğitim içermektedir” dedi.

 

Başkan Erkayacan ayrıca ÇARE Eğitim Derneği bünyesinde Çankırı’da profesyonel anlamda ilk kez kaliteli bir KPDS, KPSS, kursları ile 6’şar kişilik gruplar halinde LYS, LGS grup dersleri için kayıtların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

 

ÇARE Eğitim Derneği eğitim kurslarına katılmak isteyenlerin Derneğin 212 38 81 nolu telefonu ile 0 505 914 44 37 GSM hattını arayarak bilgi alabilecekleri ifade edildi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304