banner198

Çetin Kapdan: Başkan Dinç tescilli yalancı!

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde MHP den belediye başkan aday adayı olan gazeteci Çetin Kapdan, Belediye Başkanı için tescilli yalancı dedi!

Çetin Kapdan: Başkan Dinç tescilli yalancı!
banner145

Vedat Beki/Özel Haber

 

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde MHP’den belediye başkan aday adayı olan gazeteci Çetin Kapdan, kongrede yaptığı konuşmada Belediye Başkanı İrfan Dinç’in “tescilli yalancı” olduğunu söyledi.

 

Çetin Kapdan dünkü MHP Merkez İlçe kongresinde yaptığı kısa konuşmada “Sayın milletvekilimin ‘Aday olmamasına rağmen aday gibi çalıştı’ sözüne “Beni onore eden bu sözler için teşekkür ederim, ama çok çalıştığıma inanmıyorum. Eğer çok çalışmış olsaydım şu anda belediye de üç hilalli bayrak dalgalanırdı ve belediyede şu anda tescilli bir yalancı oturmazdı” dedi.

 

SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM!

Konuyla ilgili olarak kendisiyle telefonla görüştüğümüz Karatekin gazetesi genel yayın yönetmeni Çetin Kapdan sözlerini daha da ileriye taşıdı ve şunları söyledi:

 

“Dün MHP’nin Merkez İlçe kongresinde söylediklerimin arkasındayım! Sayın Başkana ‘tescilli yalancı’ dedim! Bu konuda birden fazla gerekçem var! İsterseniz sıralayayım:

 

1.Yunuslar AVM ile ilgili açılan davaları kazandığını ve inşaatın devam edeceğini söyledi! Seçimlerle birlikte Temmuz ayına geldik! Hala Yunus AVM inşaatı durduğu yerde duruyor! Başkan belediye olarak davaları kazandıysa, inşaat neden ilerlemiyor? Yok, projeden vazgeçildiyse versin bana orasını yüzme havuzu yapayım!

 

2.Güldürcek’ten su 500 günde geliyordu! 500 gün geçti, Haziran’da geliyor dendi! Haziran’I da bitirdik! Temmuz ayındayız! Seçim döneminde DSİ’nin yaptığı çalışmalara Çankırı Belediyesinin tabelalarını dikti! Hala su ortada yok! Çankırılı zehir içmeye devam ediyor!

 

Ben belediye başkan aday adayı olduğum partimin yetkili organlarında görevli değilim! Ben siyasi kimliğimin yanında bir de gazeteci olarak Çankırı’da yaşıyorum. Gazeteci olarak şikayetim, muhalif söylemlerin siyasetçiden gelmemesi! Ancak şunu söyleyebilirim ki, şayet böyle bir görevim olsaydı, ne Belediye Başkanı İrfan Dinç, ne Nurettin Akman, ne de Suat Kınıklıoğlu ve devamında İl Başkanı Mustafa Selci böylesine rahat ortam bulamazdı!

 

Çankırı’da iyiye giden hiçbir şey yok! Ancak bütün bunlara karşın, vatandaşın çektiği sıkıntıyı da dillendiren, vatandaşın sesi olan muhalefet yok! İnşaallah partimizin yeni oluşan kurulları bu boşluğu doldurur ve Çankırı’da özlenen tartışma ortamı sağlanarak yaşanan sorunların çözümü noktasında icraatler gerçekleşir.”

 

Fotoğraf: Çetin Kapdan pazar günü yapılan MHP Merkez İlçe kongresinde...

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER