banner306
banner198

Çivitçioğlu, ticaretini Çankırı’da yapan adaylarla geldim

Ak Parti Milletvekili Adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz seçim çalışmaları kapsamında Şabanözü ilçesini ziyaret etti.

Çivitçioğlu, ticaretini Çankırı’da yapan adaylarla geldim
banner145

Ak Parti Milletvekili Adayları İdris Şahin ve Hüseyin Filiz seçim çalışmaları kapsamında Şabanözü ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili adaylarını ilçe girişinde Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapçı, Ak Parti İlçe Başkanı Alaattin Kahyaoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Nurettin Erdal, Seyfettin Demirtaş ve partililer karşıladı.

İşyerlerini ve pazartesi günleri kurulan Pazar yerini ziyaret eden Şahin ve Filiz, daha sonra seçim otobüsünün üstüne çıkarak halka selamlama konuşmasında bulundular.

Selamlamada ilk olarak Şabanözülülere hitap eden Belediye Başkanı Ali Çapçı, Şabanözü ilçesinin Ak Parti döneminde çağ atladığını ve ilçeler içerisinde parmakla gösterilen bir ilçe haline geldiğini söyledi.

Çapçı, “Bu Ak Partili bir belediyeye sahip olduğunuzdan dolayıdır.  Ve yine 12 Haziran seçimlerinde de sizleri Ak Parti’nin arkasında görmek istiyorum. Sloganımız olan “istikrar sürsün, Çankırı büyüsün; istikrar sürsün, Şabanözü büyüsün” temennisinde bulundu.

Salim Çivitçioğlu,  “Sadece nüfus kaydında değil; işini ve ticaretini Çankırı’da yapmış iki adayımızla karşınızdayım”

Daha sonra söz alan Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu “Hemşerilerim demekten gurur duyduğum Şabanözlü arkadaşlarım. Geçimini çiftçilikle sürdüren bir ailenin çocuğuyum. Sizden biriyim ve sizlerle beraber memleketimize hizmet getirmek için buradayım. Sadece nüfus kaydı Çankırılı olan değil; işini, gücünü, gelmişini, geçmişini, sülalesiyle beraber ticaretini Çankırı’da yapmış iki adayımızla sizlerin karşısında olmaktan dolayı çok mutluyum.  İktidarımızın sekiz buçuk senedir yapmış olduğu hizmetlerle ilgili Şabanözü ilçesi bizi her zaman onurlandırmıştır.  Organize sanayi, sanı deresi, boğaz köprüsü ve TOKİ konutları bu hizmetlerin hepsi bizim iktidarımız zamanında gelmiştir. Bu hizmetlerin devamı için Sayın Genel Başkanımızın sizlere göndermiş olduğu İdris Şahin Bey ve Hüseyin Filiz Bey ile beraber bu yola çıktık. Türkiye’nin Ak günlerinin ve ak iktidarının devamı için sizlerden tekrar oylarınızı istiyoruz” dedi.

Hüseyin Filiz,” Türkiye’nin geleceğine oy verin”

Konuşmasında Türkiye’de hizmet eden bir iktidarın olduğunu ifade eden Hüseyin Filiz, “Türkiye’de bir de muhalefet var. Birisi icraatın başı, biri laf ve kuru sözün başı. Lafa mı ve kuru söze mi bakacaksınız yoksa icraata mı bakacaksınız? Sayın Kılıçdaroğlu; “askerliği kısaltacağız, bedelli askerliği çıkartacağız” diyor. Başbakanımız ise “popülist konulara giremeyiz. Türk silahlı kuvvetlerine danışmadan Türkiye’nin savunmasını gözden geçirmeden tek başımıza karar veremeyiz” diyor. Geçmiş politikacılar böyle miydi? İktidar nimetlerini kötüye kullanmaz mıydı? İlk defa Ak Parti iktidarı popülist politikalara girmiyor” diye konuştu.

Filiz, “ Şabanözü’ne girerken 75-80 yaşlarında amcalarla karşılaştım. Amcalara sordum; “sizler Başbakanımızdan memnun musunuz?” Ne dediler biliyor musunuz?  “Bu üçüncü Başbakan.  Biri Menderes, biri Özal ve Biri de Tayyip Erdoğan. Başka birini tanımıyoruz” dediler. Bu çizgi tek parti döneminin, istikrar döneminin çizgisidir. Sizden istirham ediyorum. İstikrara, yola, suya, sanayiye, kalkınmaya ve Türkiye’nin geleceğine oy verin. Biz iki kardeşiniz olarak güçlenip Ankara’ya gittiğimiz zaman sizlere söz veriyoruz, sizin hizmetkarınız olacağız” dedi.

 

İdris Şahin, “Boğazımdan Şabanözü’nün alın teri, göz nuru, ekmeği, aşı geçmiştir”

 “Boğazımdan Şabanözü’nün alın teri, göz nuru, ekmeği, aşı geçmiştir“ diyerek sözlerine başlayan İdris Şahin, “ Sizin ekmeğiniz çok yedim. Ve meslek hayatımız boyunca da Şabanözülü hemşerilerimizin büyük bir çoğunluğunun vekilliğini yapmanın gururunu yaşadım. Mesleki hayatımda siz zaten bana vekilliği bahşetmiştiniz. Ama bugün demokratik hayatta da iktidar partisinin milletvekilli adayı olarak huzurunuza geldim” dedi.  

Şabanözü’nün rehabilitasyon merkezi, Ernamaş, Organize Sanayi Bölgesi, ateşli mühimmat sanayisi ve belediyecilik hizmetleri gibi pek çok alanda örnek bir ilçe haline geldiğini anlatan Şahin, “Şabanözü artık göç veren değil, göç alan ve kalkınan bir ilçe haline geldi. Bunu sekiz buçuk yıllık Ak Parti iktidarında 5084 sayılı yasa kapsamında gerçekleştirdik. Şöyle bir bakıyorum; Bulduk’tan Karaören’e, Gürpınar’dan Kamış’a, Oluklu mahallesinden Çapar’a, Çaparkaya’ya; Gündoğmuş’undan Karahacı’sına, Gümerdiğin’e kadar hizmet almayan köy yok. Şabanözü kalkınıyor. Bu kalkınma hamlesi devam edecek. Esnafımız kazanacak, çiftçimiz kazanacak, Şabanözü kazanacak. Şabanözü kazandıkça Çankırı kazanacak, yanı başında Orta’sı Eldivan’ı gelişecek” dedi.  

Kuru sözle Milliyetçilik olmaz

Şahin, “Biz kesinlikle bir gurubun ya da bir misyonun partisi değiliz. Biz Çankırı’da yüz seksen bin,  Türkiye’de 74 milyonun partisiyiz. Bizim bu memleketteki milliyetçilik anlayışımız şu. Sanı deresinin ıslah edilerek Şabanözü’ne getirilen güzellik, rehabilitasyonla, devlet hastanesiyle, organize sanayisiyle getirilen hizmetleri biz milliyetçilik olarak kabul ediyoruz. Kuru sözle milliyetçilik olmaz. Milliyetçilik hizmetle olur. Bunun için hizmetin tek adresi var, o da iktidar partisi Ak Parti” şeklinde konuştu.

Karaören’de bir cenazeye katılan Şahin ve Filiz daha sonra Şabanözü Organize Sanayi Bölgesine geçerek Türkiye’nin en büyük elektronik ev ürünleri üreten Ernamaş fabrikasını ziyaret ettiler. Tesis Yöneticisi Şentürk Ertonga tarafından karşılanan heyet fabrikada incelemelerde bulundu.

Organize Sanayi Bölgesinde bütün fabrikaları gezen Şahin ve Filiz, Aynatur firmasının Organize Sanayi Bölgesinde kurduğu süt işleme tesisini de firmanın deneme amaçlı ürettiği ilk yoğurdun tadına baktılar.

Gümerdiğin ve Gürpınar beldelerini ziyaret eden Ak Parti milletvekili adayları daha sonra Çankırı’ya geri döndü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304