banner198

ÇKÜ dil okul ile işbirliğine gidiyor

Çankırı Karatekin Üniversitesi, Riga Teknik Üniversitesi ile işbirliğine gidiyor.

ÇKÜ dil okul ile işbirliğine gidiyor
banner145

Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Okt. Hakan Baykal, Riga Teknik Üniversitesi’nin davetiyle görüşmeler yapmak üzere Letonya’ya gitti.

 

Riga Teknik Üniversitesi Uluslararası ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Jolanta Jurevica ve Riga Teknik Üniversitesi Dil Okulu Müdürü Tatiana Ginzburg ile görüşmeler yapılarak iki üniversite arasında eğitim ve kültürel işbirliği yapılması konusunda mutabakata varıldı.

 

Buna göre, iki üniversite arasında akademik personel ve öğrenci değişimi için Erasmus anlaşması imzalanarak yürürlüğe konulacak. Riga Teknik Üniversitesi Uluslararası ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı Jolanta Jurevica, Çankırı Karatekin Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğunu 2012 Ekim ayında Riga Teknik Üniversitesi’nin açılış törenlerinde gösteri yapmak üzere davet etti.

 

 

Ayrıca Çankırı Karatekin Üniversitesi Uluslararası Dil Öğrenme Merkezi ile Riga Teknik Üniversitesi Dil Okulu arasında çeşitli etkinlikler yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

 

Bu etkinlikler kapsamında Riga Teknik Üniversitesi Dil Okulu Müdürü Tatiana Ginzburg 2012 Mayıs ayında “Dil Öğretiminde Yeni Eğilimler” konusunda bir konferans vermek üzere üniversitemizi ziyaret edecek. 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER