banner198

Çocuk yuvasını ziyaret ettiler!

Çankırı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Eldivan Çocuk Yuvasını ziyaret etti.

Çocuk yuvasını ziyaret ettiler!
banner145
Çankırı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Cumartesi günü Eldivan Çocuk Yuvasını ziyaret ettiler.

 

Okul Müdürü Ahmet Yolcu, öğretmenler Hasan Kaan Küçük ve Ramazan Özaydın eşliğindeki misafir öğrenciler yurtta kalan öğrenciler tarafından samimi bir şekilde karşılandılar. Anadolu Lisesi öğrencileri yurtta kalan çeşitli yaş grubundaki öğrenciler ile birlikte Anadolu Lisesi Yaran Kulübü öğrencilerinin gösterilerini ilgiyle izlediler. Oyunlara eşlik eden çocuklar Yaran gösterisini çok beğendiklerini söylediler. Bu arada bazı çocukların da misafirleriyle futbol oynamayı tercih etmeleri gözden kaçmadı.

Yuva Müdürü Alim Çaycı program sonunda yaptığı konuşmada böyle bir programa yıl sonu olması sebebiyle çocukların ihtiyacı olduğunu belirterek Çankırı Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Yolcu ile öğretmen ve öğrencilere göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Çankırı Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Yolcu da bu programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti. Yurttaki öğrencilere de "Hepinizi ileride okulumuzun öğrencisi olarak görmeyi arzu ediyoruz" mesajını verdi.

Anadolu Lisesi öğrencileri getirmiş oldukları hediyeleri takdim ettikten sonra yurttaki öğrencilerle vedalaştılar. Özellikle küçük yaştaki çocukların misafir ağabeylerine sarılarak tekrar gelmelerini isteyen dilekleri hüzünlü dakikaların yaşanmasına sebep oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER