banner198

Çocuklar 23 Nisan da eğlenceye doyacak!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlanacak.

Çocuklar 23 Nisan da eğlenceye doyacak!
banner145

Atatürk'ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çankırı’da birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlanacak.

Çankırı Belediyesinin organizasyonunda 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenlikleri Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Kukla Karagöz Derneği’nin katkılarıyla renkleniyor.

Kukla, Karagöz ve Hacivat gösterilerinin yer alacağı programla Çankırı’da çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak.

Yüzlerce çocuğun izleyeceği Kukla-Karagöz gösterileri 18- 20 Nisan tarihleri arasında 3 gün boyunca günde üçer seans halinde Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir program dahilinde sunulacak.

Canlı Hacivat-Karagöz, Gölge Oyunu, Orta Oyunu, Aşuk-Maşuk gösterisi, Meddah, Kukla ve İllüzyon gösterilerinin yer aldığı program ayrıca 19 Nisan pazartesi akşamı saat 20.00’de yine aynı yerde vatandaşlara da sahnelenecek.

 

Çocuk Korosu ile 23 Nisan Şenliği
Çankırı Belediyesinin 23 Nisan etkinlikleri bununla sınırlı kalmayacak. Müzik öğretmeni Mehtap Meydaneri yönetimindeki Belediye Çocuk Korusu, 23 Nisan Cuma günü saat 20.00’de 100. Yıl Kültür Merkezi’nde birde konser verecek.

 

Belediye Başkanı İrfan Dinç, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza kendilerine armağan edilen ve dünyada başka bir ülkede olmayan çocuk bayramını doyasıya yaşatmak istediklerini söyledi. Başkan Dinç, bu kapsamda kendilerine destek veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu Sanat Yönetmeni Mehmet Tahir kiler’e de katkılarından dolayı teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER