banner198

Coşkun Selanik le Veda Etti

Kars Vali Yardımcılığına Atanan Kurşunlu Kaymakamı Ünal Coşkun a Veda Yemeği Düzenlendi

Coşkun Selanik le Veda Etti
banner145

Kurşunlu Kaymakamlığı'ndan Kars vali yardımcılığına atanan Ünal Coşkun, Kurşunluya veda etti. 

Yaklaşık bir yıldır Kurşunlu Kaymakamlığı görevini yürüten Coşkun için Kurşunlu Termal Otelde veda yemeği düzenlendi.

 

Sahneye çıkıp orkestra eşliğinde Selanik Türküsünü seslendiren Coşkun, Kurşunlu'da yaklaşık bir yıldır görev yaptığını ve bu sürenin çok çabuk geçtiğini belirterek,''Buraya gelmeden önce Kurşunlu ile ilgili bilgi toplamıştım ve Kurşunlu’nun çok şirin ve güzel bir ilçe olduğunu öğrenmiştim. Bu anlamlı gecede beni yalnız bırakmadığınız ve böyle büyük bir katılım sağladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandırdınız” dedi.

 

İlçede görev yaptığı sürece hizmet etmek için elinden gelen her türlü gayreti gösterdiğinin altını çizen Coşkun,” Bu hizmeti ifa ederken birlikte çalıştığım arkadaşları kırmamaya çalıştım. Ama yine de eğer kırdığım kimseler varsa haklarını helal etsinler. Ben herkese hakkımı helal ediyorum'' diye konuştu.

 

Yemekte konuşma yapan Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu ise ilçede bir yıl görev yapan Kaymakam Ünal Coşkun’un ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı hediye paketi takdim ederek, hayatında başarılar diledi.

 

Kaymakam Coşkun yemeğe katılanlarla tek tek tokalaşıp birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Veda yemeğine, Belediye Başkanı İbrahim Doğu, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Büyükçakır, Çavundur Belediye Başkanı Bayram Yukarıdere ve ilçede görev yapan çok sayıda kamu kurum ve kuruluşların çalışanları katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER