banner198

CUMBUL, ÇKÜ ÖĞRENCİLERİYLE KAFKAS OYNADI

Meltem Cumbul, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bir Yudum Anadolu Efsanesi adlı folklor ekibi ile birlikte Kafkas danslarından örnekler sundu.

CUMBUL, ÇKÜ ÖĞRENCİLERİYLE KAFKAS OYNADI
banner145

Başbakanlık Turizm Tanıtım Fonu tarafından gerçekleştirilen Türkiye Tanıtım Günleri projesi kapsamında Mısır’a giden Çankırı Karatekin Üniversitesi Bir Yudum Anadolu Efsanesi adlı folklor ekibi, Kahire'deki Türk Büyükelçiliği rezidansında verilen resepsiyonda sahne aldı.

Ekibin daveti üzerine sahneye çıkan oyuncu Meltem Cumbul, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bir Yudum Anadolu Efsanesi adlı folklor ekibi ile birlikte Kafkas danslarından örnekler sundu.

Türkiye'nin Kahire Büyükelçiliği'nin, 34. Uluslararası Kahire Film Festivali kapsamında Mısır'a gelen Türk sinema sanatçıları onuruna verdiği resepsiyonda Meltem Cumbul, Çankırı Karatekin Üniversitesi Bir Yudum Anadolu Efsanesi adlı folklor ekibi ile birlikte Kafkas danslarından örnekler sundu.

Kahire'deki Türk Büyükelçiliği rezidansında verilen resepsiyona katılan Çankırı Karatekin Üniversitesi Bir Yudum Anadolu Efsanesi folklor ekibi, Türk halk oyunlarından oluşan küçük bir gösteri yaptı.

Kafkas danslarını başarı ile icra eden Cumbul, yıllar önce bir şov programında Kafkas oyunları oynadığını söyledi.

Türkiye'nin Kahire Büyükelçisi Hüseyin Avni Botsalı'nın ev sahipliğini yaptığı resepsiyona, çeşitli ülkelerden çok sayıda tanınmış sanatçı, aktör ve eleştirmen katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER