banner198

Dernek telefonundan Ma... Kundura yanıtı geliyor!

Çankırı Yaran Kültürünü Yaşatma Derneği, Ödülü Baronlar Kaptı! haberimizle ilintili olarak dijital cazgıra bir açıklama göndermiş!

Dernek telefonundan Ma... Kundura yanıtı geliyor!
banner145

Vedat Beki/Haber-Yorum

 

Çankırı Yaran Kültürünü Yaşatma Derneği, “Ödülü Baronlar Kaptı!” haberimizle ilintili olarak “dijital cazgıra” bir açıklama göndermiş!

 

Kendileri ile ilgili haber ve yorum bizim sayfalarımızda yayımlanıyor, onlar açıklamayı başka mecralarda gerçekleştiriyorlar!

 

Yaşanan bu durum neyi işaret ediyor? Bunun yorumunu da siz okuyucularıma bırakıyorum!

 

Şimdi gelelim yayımlanan Dernek Başkanı Mehmet Başbuğ imzalı açıklamaya!

 

Açıklama “Ödülü Çankırımız adına aldık” (!) başlığı ile servis edilmiş! Bundan böyle Yaran Kültürünü Yaşatma Derneği demek “Çankırı adına” konuşmak ve eylem yapmak anlamında anlayacağız!

 

Şayet böyle anlayacaksak ortaya çok komik bir durum çıkıyor! Hatta hatta komik ötesi! Çünkü, benim kaleme aldığım “Ödülü Baronlar kaptı!” başlıklı yorum-haberimde Tabii ki Çankırı kazanı içerisinde arlısıyla-arsızıyla, tembeliyle-çalışkanıyla, çalanıyla-namusuyla yaşayanı da karıştırdığınızda hiçbir ard niyet ve beklenti içerisine girmeden karşılıksız olarak yardım eden “isim” ya da “isimler” ne yazık ki aynı kazan içerisinde değerlendirilerek hiç de hak etmedikleri bir muameleyle karşı karşıya kalmaktadırlar!” cümlelerimde Dernek olarak kendi bulundukları yere ipotek koymuşlar!

 

Bunun ötesinde kaleme alıp da “dijital cazgırda” yayımladıkları açıklamada; Ödülü aldığımızda, bu köklü ve güzel kültürü yaşatmaya çalıştığımızdan dolayı ödüle layık görülmemizden dolayı pek çok hemşehrimizden sevinç tebrikleri aldık. Bizler de yeniden sevindik, ama her olayda olduğu gibi elbette kıskananlar da olacaktır. Bunu da normal karşılıyor ödülümüzün ilimize hatta istemeyenlere de ait olduğunu bir kere daha ilan ediyoruz.” diyerek başta ben olmak üzere ödül üzerinde tartışma yaratan kişi ve kurumları da akıllarınca “ti”ye alma gayreti göstermişler!

 

Buradan açık ve net olarak Dernek Başkanı (Pardon! Baron diyecektim!) Mehmet Başbuğ’a sesleniyorum!

 

TBMM Kültür Sanat Komisyonuna “derneğiniz” adına göndermiş olduğunuz “faaliyet dosyanızı” ve dosyada yer alan kültür ürünlerinizi açıklar mısınız?

 

Siz açıklama zahmetinde bulunmazsanız, Komisyondan bizatihi milletvekili danışmanı tarafından geri alınan o “meşhur dosyayı” bizzat ben açıklayacağım!

 

Haberiniz ola!

 

Bununla birlikte bir soru daha:

-Çankırı adına almış olduğunuz ödülü derneğinizin hangi köşesine koydunuz?

 

Pardon! Duyamadım!

 

Dernek binanız yok mu? Var ama… Evet… Duyamıyorum... Aloooo… Alooo… Ses gelmiyor! Neee? Kapalı mı! Hadi yaaaaa! Hem de aylardır!

 

TBMM’den aldığı ödülü koyacak yeri ve köşesi olmayan dernek, Çankırı adına ödül aldığını söylüyor!

 

Sizlere “Baron” dedim ama! Bu beni kesmedi! Daha iyi bir sıfat bulmam lazım! Hem de ivedilikle!

 

ÖNEMLİ NOT: Sakın ha tabeladaki telefon numarasını çevirip de derneğe ulaşacağınızı sanmayın! Ayakkabı lazımsa bu numarayı arayabilirsiniz! Hem de Maviş Kunduradan! Benden söylemesi! (Vah Çankırım vah! Vah ki ne vah!)

 

“Baronlar Ödülü Kaptı” başlıklı haber-yorumu okumanız için:

http://www.cankiripostasi.com/Haber_detay.asp?id=1327

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER