banner306
banner198

Dilaver Erdoğan; Hükümetin Ermeni Politikası sıfırdan ibaret

DP Çankırı İl Başkanı Dilaver Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamayla hükümetin Dış Politika ve Ermeni Politikasının koskoca bir sıfırdan ibaret olduğunu söyledi

Dilaver Erdoğan; Hükümetin Ermeni Politikası sıfırdan ibaret
banner145

Demokrat Parti İl başkanlığı koltuğuna Genel Merkez atamasıyla getirilen DP Çankırı İl Başkanı Dilaver Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamayla hükümetin Dış Politika ve Ermeni Politikasının koskoca bir sıfırdan ibaret olduğuu söyledi.

 

İşte Erdoğan’ın yazlı açıklaması;

 

Ermenistan Hükümeti Devletimizle yapmış olduğu protokollerin onaylanma sürecini tek taraflı olarak durdurduğunu bildirmiştir

 

Başından itibaren Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kan ve gözyaşı ile kurulduğunu bir türlü anlamak istemeyen bu Hükümetin, bu millete bu devlete vereceği hiçbir şey yoktur. Koskoca Türk tarihini ayaklar altına alarak iki devlet tek millet olarak kabul ettiğimiz Azeri Kardeşlerimizi küstürme pahasına el uzattığı Ermenistan’dan dünya kamuoyu önünde bir tokat daha yemiştir. Hükümet Veysel Karani ile Sansar Karani’yi bir türlü ayırt edememektedir. Bugün gelinen bu noktayı görmemek anlaşılıyor ki, Hükümetin dış politikasının ilmi siyasete dayanmadığıdır. Komşularla sıfır sorun politikasında gelinen bu noktada koskoca bir sıfırla sonuçlandığıdır. Hükümet uzayan başarısızlıklarına yeni bir başarısızlık halkası daha eklemiş bulunmaktadır.

 

Bu durum Yüce Milletimizi üzmüştür. Milletimiz endişe ve korkuya kapılmamalıdır. Türk Milleti tarihte çok destan yazmıştır. Yine Milletimiz şanlı tarihine yaraşır yeni destanlarını yazacağından kimsenin şüphesi olmasın.

 

                                                                                  Demokrat Partisi İl Başkanı

                                                                                  Av Dilaver ERDOĞAN

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304