banner198

Ehliyetsiz sürücü arkadaşlarını ezdi

Çankırı da acemi bayan sürücü geri vitesine takılı aracın kontağını çalıştırınca midibüsün arka tarafında öğle yemeğini yiyen arkadaşlarını ezdi.

Ehliyetsiz sürücü arkadaşlarını ezdi
banner145

Çankırı’da ehliyetsiz bayan sürücü geri vitesine takılı aracın kontağını çalıştırınca olanlar oldu. Servis aracının arka tarafında öğle yemeğini yiyen arkadaşlarını ezdi.

Kaza Çankırı’nın Kurşunlu ilçesi Başovacık köyü Değirmen mevkiinde bulunan dağlık arazide çalışan işçilere öğle yemeği molası verildiği sırada meydana geldi.

Olay, verilen molayı fırsat bilen ve S.S. İç Yenice Tarımsal Kalkınma Kooperatifine bağlı tarım işçilerinin ulaşımını sağlayan 18 DF 535 plakalı yolcu Midibüsü’nün direksiyonun geçen acemi bayan sürücü N.U. (30) 'nun geri fidesine takılı halde duran aracın kontak anahtarını çevirmesiyle  yaşandı. Hızla geri gelen aracın çarpmasıyla Kaza anında güneşten korunmak için otobüsün arka tarafında yemeklerini yiyen işçilerden Emine Ünal (33) ve Döndü Akbaş(45) isimli vatandaşlar aracın altında kalarak ağır şekilde yaralandı.

Kaza yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ağır yaralı işçiler Kurşunlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Emine Ünal (33) Kurşunlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Durumu ciddiyetini koruyan diğer ağır yaralı Döndü Akbaş (45) ise Çankırı Devlet Hastanesine sevk edildi.

Jandarma’nın kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin ünal
Hüseyin ünal - 7 yıl Önce

Bu haberi nasıl yaptınız bilmiyorum ama şunu biliyorum benim eşim olay yerinde hayatını kaybetmiştir çünki kafaya aldığı darbe sonucu beyni içerden patlamıştır ve bu ölüme sebeb olanlar bir gün bile içerde yatmadılar şimdi ben soruyorum bana adalet diyenler adalet nerde

hüseyin ünal
hüseyin ünal - 7 yıl Önce

niye yazdığıma cvp yok çünki verilecek bir cvp bulamazsınız hani adalet er geç tecelli eder derlerya etmedi işte

SIRADAKİ HABER