banner198

Ekonomik kriz nedeniyle bir aile daha perişan...

Geçtiğimiz pazar günü Ankarada meydana gelen olayda tek kurşunla hayatını sonlandıran Kenan Kömürcü, intihar girişimi ile birlikte öncesini video kaydına almış.

Ekonomik kriz nedeniyle bir aile daha perişan...
banner145

Yapraklı ilçesine bağlı Akyazı köyünden olan Kenan Kömürcü, geçtiğimiz pazar günü hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir intihar olayı gerçekleşti.

 

Ankara’da müteahhitlik su satıcılığı yapan Kenan Kömürcü (33) ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte bozulan işlerini bir türlü toplayamayınca, Ankara/Hasköy’deki işyerine ait depoda beynine dayadığı silahıyla yaşamını sonlandırdı

 

VİDEO KAYITLI İNTİHAR!

Kenan Kömürcü geçtiğimiz pazar günü yaşamını sonlandırmaya karar verdikten sonra işyerine ait olan Hasköy/Dörtyol’daki deponun bir odasına kendisini kapattı. Kurduğu video kayıt düzeni ile birlikte borçlarını bir taraftan yazılı kağıda dökerken öte yandan da video kaydına konuşmaya başladı. Video kaydına aldığı konuşmasında, kimlere ne kadar borçlu olduğunu bütün ayrıntılarıyla aktaran Kenan Kömürcü daha sonra başına dayadığı silahının tetiğine basarak yaşamını sonlandırdı.

 

Olay yerinin yakınında bulunan vatandaşların silah sesi ile birlikte işyerine geldiklerinde Kenan Kömürcü’nün cansız bedeni ile karşılaştılar. Edinilen bilgilere göre tabanca kurşunuyla intihar eden Kömürcü’nün piyasaya oldukça yüklü bir miktarda borçlu olduğu öğrenildi. Polisin olay yerine gelmesi ile birlikte intihar aracı olarak kullanılan silah ve video kayıtlarına el konulduğu öğrenildi. Kenan Kömürcü’nün evli, 2 çocuğu ve eşinin de 5 aylık hamile olduğu da gelen bilgiler arasında.

 

Ankara’da yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından dün ikindi namazına müteakip Akyazı köyünde toprağa verilen Kenan Kömürcü’ye Allah’tan rahmet diler, aileye ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz.

 

Fotoğraf 1: İçinde bulunduğu borç batağı yüzünden hayatını tek kurşunla sonlandıran Kenan Kömürcü.

Fotoğraf 2-3: Dün ikindi namazına müteakip Akyazı köyünde toprağa verilen Kenan Kömürcü'nün cenaze töreninden görüntüler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER