banner306
banner198

Eldivandaki kazaya tutuklama çıktı!

Gün boyu yaptıkları piknik dönüşü alınan alkolün etkisiyle elektrik direğine çarparak 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası araç sürücüsü tutuklandı.

Eldivandaki kazaya tutuklama çıktı!
banner145

 

 

 

 

 

(Halen Ankara Gazi Hastanesinde tedavi altında bulunan ağır yaralı Faruk Kaytez ve 2 kişinin ölümüne neden olan aracın kaza sonrası hali)

Pazar günü piknik dönüşü Eldivan- Yukarı Yanlar bölgesinde aşırı alkol sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek elektrik direğine vuran aracın sürücüsü olduğu tespit edilen Burak Canpolat yapılan sorgusu sonucu tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaza ile ilgili jandarmanın yaptığı soruşturma sonucu aynı kazada ağır yaralanan ve halen Ankara-Gazi Hastanesinin yoğun bakımında tedavi gören Fatih Kaytez’e ait 06 TEJ 99 plakalı Şahin marka aracı kullanan Burak Canpolat’la birlikte araçta bulunan 5 kişinin gün boyu yaptıkları piknik eğlencesinin Çankırı’ya dönüş yolunda meydana gelen kaza başta sürücü olmak üzere araçta bulunanların bazılarında yüksek dozda alkol aldıkları tespit edildi.

Yaşanan kazada hayatlarını kaybeden Fatma Kıyı’nın Çankırı’da, Zehra Balım’ın da Manisa-Turgutlu’da toprağa verilmesinden sonra kaza ile ilgili yapılan soruşturma hız kazandı.

Jandarmanın yapmış olduğu araştırma ve inceleme sonucunda 06 TEJ 99 plakalı aracı Burak Canpolat'ın kullandığı tespit edildi. Bu tespit sonucu ifadesine başvurulan Canpolat, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çankırı Cezaevine konuldu.

Zehra Balım’ın ailesi
”Olay açığa çıkarılmalı” diyor…

Olayın duyulmasından sonra Çankırı’ya gelen Çankırı Karatekin Üniversitesi Çankırı Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama Bölümü 1.Sınıf öğrencisi Zehra Balım’ın babası Kemal Balım “Olayda hayatını kaybeden kızımızın acısını yaşarken kazanın hangi şartlarda ve nasıl olduğu, sürücünün kaza anındaki durumu ile ilgili duyumlarımız bizi daha da kahrediyor! Olayın tüm çıplaklığı ile ortaya çıkması için sonuna kadar mücadele vereceğim! Hiç kimsenin yaşamı bu kadar ucuz değil! Benim kızımın hayatı hiç değil! Suçlular cezasını çeksin” dedi.

Ölüm haberi Turgutlu'yu
yasa boğdu!

Evin tek çocuğu olduğu öğrenilen Zehra'nın babası Kemal Balım ve yakınları aldıkları haberle birlikte gözyaşlarına boğuldu. Cenazeyi Çankırı'dan Turgutlu'ya getiren aileyi yakınları teskin etmekte güçlük çekti.  Üzerine beyaz duvak örtülmüş tabutla Turgutlu Selvili Camiine getirilen Zehra Balım, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediye Mezarlığında toprağa verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner304