banner198

En Etkili Müslüman Listesinde Bir Çankırılı

"Dünyanın En Etkili 500 Müslümanı" sıralamasında bu yıl ki listede bir Çankırılı yer aldı.

En Etkili Müslüman Listesinde Bir Çankırılı
banner145

Georgetown Üniversitesi ve Ürdün Kraliyet Stratejik Çalışma Merkezi, her sene yaptığı "Dünyanın En Etkili 500 Müslümanı" sıralamasında bu yıl da Türkiye'den bir çok isme yer verdi. Listede Çankırılı sanatçı Mustafa Özcan Güneşdoğdu’da yer aldı.

Dünya Kuran'ı Kerim Okuma 1.’si olan Orta ilçesinin Sakaeli köyünde doğan hemşerimiz sanatçı Mustafa Özcan Güneşdoğdu, yorumladığı birbirinden güzel ilahileri ve TV programlarıyla tanınıyor.

TÜRKİYE'DEN LİSTEYE GİREN İSİMLER

Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Hayrünnisa Gül, Fethullah Gülen, Ahmet Davutoğlu, Necmettin Erbakan, Ali Bardakoğlu, Mustafa Çağrıcı, Hayrettin Karaman, Adnan Oktar, Ekmeleddin İhsanoğlu, Fuat Sezgin, Mehmet Aydın, Halit Eren, Mehmet Görmez, Ekrem Dumanlı, Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Fatma Benli, Ali Bulaç, Hasan Çelebi, Rabia Yalçın, Merve Kavakçı, Georgetown Üniversitesi ve Ürdün Kraliyet Stratejik Çalışma Merkezi çalışmasına göre "Dünyanın En Etkili 500 Müslümanı" arasında Türkiye'den yer alan isimler...

DEĞERLENDİRME

Her bir isim katkılarına ve alanlarına göre ayrı kategorilerde değerlendiriliyor. Listenin akademik, siyasi, idari, gençlik, bilim, sanat, kültür gibi 15 alt kategorisi var.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER