banner198

Engelliler unutulmadı

Çankırı Belediyesi Belediye İş Merkezi Uzay Düğün salonunda Engelliler ve ailelerine özel bir program düzenledi.

Engelliler unutulmadı
banner145

Çankırı Belediyesi 3 Aralık Engelliler gününde, Belediye İş Merkezi Uzay Düğün salonunda Engelliler ve ailelerine özel bir program düzenledi.

 

Palyaço gösterileri, görsel sunumlar ve ikramların olduğu programa Belediye Başkanı İrfan Dinç, Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç, Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Yasin Vural, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ethem Yenigürbüz ve Özel Kalem Müdürü Muharrem Ovacıklı’da katıldı.

 

Çankırı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinin organize ettiği programda konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Dinç  “Engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler gününü kutluyorum. Kimin ne zaman ve nerede, ne ile karşılaşacağını hiç birimiz bilemeyiz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Cenab-ı Allah kullarını türlü türlü hallerle imtihan ediyor. İmtihan dünyasındayız. Kaza ve kadere inanan insanlarız. Sabırlı olursak her şeyin üstesinden geliriz”dedi.

 

18 Ocak 2012 tarihinde saat 18: 00’da 18 projenin açıklanacağını belirten Başkan Dinç; “Bu 18 projeden birisi de sizi yakından ilgilendiriyor. Çankırı’daki bütün engellilerin günlerini rahat, sıcak ve konforlu bir ortamda geçirecekleri Engelliler Merkezi”ni projelendirdik. Şimdiden bunun müjdesini veriyorum” diyerek, engelli ve ailelerini sevindirdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER